To je to što me zanima!

Potresna Rondina ispovijest: Razmišljala sam da se ubijem

Ronda Rousey prvi je put progovorila o drami koju je proživljavala nakon poraza od Holly Holm i gubitka UFC pojasa. Ronda je tada pomislila čak i na samoubojstvo...
Vidi originalni članak

Sjedila sam u kutu bolničke sobe i razmišljala tko sam ja ako više nisam prvakinja. Bila sam nitko. Više nitko nije mario za mene. Pogledala sam gore i vidjela svog čovjeka i pomislila: "Moram imati njegovu djecu, moram živjeti, rekla je bivša UFC prvakinja Ronda Rousey u popularnom talk showu Ellen DeGenereses.

Ronda je dugo vladala UFC-om. Nitko joj nije mogao ni blizu. Cat Zingano pala je za 14 sekundi, Bethe Correira izdržala je 20 sekundi dulje. Ronda je bila na savršenom skoru od 12 pobjeda u 12 mečeva, a šestom obranom naslova postavila je rekord u UFC-u. A onda je stiglo bolno prizemljenje. Holly Holm brutalno ju je nokautirala. 

- Razmišljala sam o samoubojstvu, ali tu je bio moj Travis. Ovo nisam nikad nikome rekla. Bilo mi je najteže i ne bih uspjela bez njegove podrške - dodala je Amerikanka.

Osvrnula se Ronda i na taj poraz.

- To je bio prvi da me netko tako pogodio. Rasjekla mi je usnicu. Nisam znala gdje sam. Sad samo želim prebiti Holly pa da sve opet bude u redu - dodala je Ronda, koja je prva Amerikanka osvajačica olimpijske medalje u džudu (Peking 2008.)

Oporavila se Ronda od tog poraza i  bacila se na druge projekte poput nekih uloga u holivudskim filmovima kao i fotografiranja za magazin Sports Illustrated čiju naslovnicu krasi gola.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Mika75 18.02.2016.

    Fali i ovoj par klikera!

  • Oblivion 17.02.2016.

    Koliko gorih stvari ima od poraza na borilištu...

  • nikluk20 17.02.2016.

    ma joj daj....netko tko može većinu muškaraca spremit u bolnicu razmišljala jer ju je neka druga cura prebbila :P ajde molim te....

Komentiraj...
Vidi sve komentare