Obavijesti

Sport

Komentari 53

Potresna Rondina ispovijest: Razmišljala sam da se ubijem

Potresna Rondina ispovijest: Razmišljala  sam da se ubijem
5

Ronda Rousey prvi je put progovorila o drami koju je proživljavala nakon poraza od Holly Holm i gubitka UFC pojasa. Ronda je tada pomislila čak i na samoubojstvo...

VIDEO

Sjedila sam u kutu bolničke sobe i razmišljala tko sam ja ako više nisam prvakinja. Bila sam nitko. Više nitko nije mario za mene. Pogledala sam gore i vidjela svog čovjeka i pomislila: "Moram imati njegovu djecu, moram živjeti, rekla je bivša UFC prvakinja Ronda Rousey u popularnom talk showu Ellen DeGenereses.

Ronda je dugo vladala UFC-om. Nitko joj nije mogao ni blizu. Cat Zingano pala je za 14 sekundi, Bethe Correira izdržala je 20 sekundi dulje. Ronda je bila na savršenom skoru od 12 pobjeda u 12 mečeva, a šestom obranom naslova postavila je rekord u UFC-u. A onda je stiglo bolno prizemljenje. Holly Holm brutalno ju je nokautirala. 

- Razmišljala sam o samoubojstvu, ali tu je bio moj Travis. Ovo nisam nikad nikome rekla. Bilo mi je najteže i ne bih uspjela bez njegove podrške - dodala je Amerikanka.

Osvrnula se Ronda i na taj poraz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- To je bio prvi da me netko tako pogodio. Rasjekla mi je usnicu. Nisam znala gdje sam. Sad samo želim prebiti Holly pa da sve opet bude u redu - dodala je Ronda, koja je prva Amerikanka osvajačica olimpijske medalje u džudu (Peking 2008.)

Oporavila se Ronda od tog poraza i  bacila se na druge projekte poput nekih uloga u holivudskim filmovima kao i fotografiranja za magazin Sports Illustrated čiju naslovnicu krasi gola.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...