To je to što me zanima!

Povukli se: Mektić i Pavić neće nastupiti na Roland Garrosu!

Nakon što su osvojili turnir u Rimu i nastavili s nevjerojatnim partijama, od Nikole Mektića i Mate Pavića puno se očekivalo i na grand slam turniru u Francuskoj, ali u zadnji čas su bili primorani odustati od nastupa
Vidi originalni članak

Nadali smo se još jednom maestralnom nastupu, ali neke su stvari trenutno ipak jače i od skoro pa nepobjedivih Pavića i Mektića. Naime, prema neslužbenim saznanjima, Mate i Nikola povukli su se s Roland Garrosa jer su bili pozitivni na COVID-19.

U prvom su kolu trebali ići na španjolski par Feliciano Lopez i Jaime Munar, ali organizatori su ih već zamijenili u rasporedu te su tamo uvršteni Pablo Andujar i Pedro Martinez. Nakon čudesne prestave u Rimu bez izgubljenog seta, mnogo se očekivalo od hrvatskog para na francuskoj zemlji, ali ipak ih nećemo gledati.

NOVI MASTERS Najbolji na svijetu u parovima: Mektić i Pavić su pokorili Rim!

Zasigurno je ovo 'olakšanje' za ostale parove koji će sad postati itekako konkurentniji u borbi za naslov na grand slamu, Bilo kako bilo, pred Matom i Nikolom je još mnogo dobrih nastupa te ih ovo nesretno povlačenje ne bi smjelo smesti. 

Podsjetimo, Mate Pavić je prvi tenisač, a Nikola Mektić drugi tenisač svijeta na ATP ljestvici. Prvi favoriti za osvajanje sad su postali drugi nositelji, Kolumbijci Cabal i Farah.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Ivan Masic 02.06.2021.

    Citam po stranim clancima a i Diana je to navela da su im prva dva testa bila negativna a bas treci pozitivan tako da mi tu nesto smrdi ali nema veze, sad neka se odmore i ceka ih travnata sezona! Brz oporavak decki 🇭🇷💪

  • Pra&vica 02.06.2021.

    Zanimljivo !!!

  • kolikojesati 02.06.2021.

    Jebena korona

Komentiraj...
Vidi sve komentare