Sport

Komentari 18

Povukli se: Mektić i Pavić neće nastupiti na Roland Garrosu!

Povukli se: Mektić i Pavić neće nastupiti na Roland Garrosu!

Nakon što su osvojili turnir u Rimu i nastavili s nevjerojatnim partijama, od Nikole Mektića i Mate Pavića puno se očekivalo i na grand slam turniru u Francuskoj, ali u zadnji čas su bili primorani odustati od nastupa

Nadali smo se još jednom maestralnom nastupu, ali neke su stvari trenutno ipak jače i od skoro pa nepobjedivih Pavića i Mektića. Naime, prema neslužbenim saznanjima, Mate i Nikola povukli su se s Roland Garrosa jer su bili pozitivni na COVID-19.

U prvom su kolu trebali ići na španjolski par Feliciano Lopez i Jaime Munar, ali organizatori su ih već zamijenili u rasporedu te su tamo uvršteni Pablo Andujar i Pedro Martinez. Nakon čudesne prestave u Rimu bez izgubljenog seta, mnogo se očekivalo od hrvatskog para na francuskoj zemlji, ali ipak ih nećemo gledati.

Zasigurno je ovo 'olakšanje' za ostale parove koji će sad postati itekako konkurentniji u borbi za naslov na grand slamu, Bilo kako bilo, pred Matom i Nikolom je još mnogo dobrih nastupa te ih ovo nesretno povlačenje ne bi smjelo smesti. 

Podsjetimo, Mate Pavić je prvi tenisač, a Nikola Mektić drugi tenisač svijeta na ATP ljestvici. Prvi favoriti za osvajanje sad su postali drugi nositelji, Kolumbijci Cabal i Farah.

Najčitaniji članci