To je to što me zanima!

Poznato je u kojem će se gradu rukometaši boriti za Olimpijske igre! Imat će glasnu podršku

Hrvatska je propustila Olimpijske igre u Tokiju prije tri godine, što nam se dogodilo prvi put nakon Sidneyja 2000. godine. Ako ne odemo ni u Pariz, bit će to prvi put od naše neovisnosti da smo propustili dvoje OI u nizu
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacijla otvorila je Europsko prvenstvo veličanstvenom pobjedom protiv Španjolske, a onda se raspali, završili tek kao 11. i morali smo strepiti hoćemo li se uopće plasirati na kvalifikacije za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine. Na kraju smo osigurali kvalifikacije, ali nas tamo ne očekuje lagan posao.

Hrvatska će igrati na drugom kvalifikacijskom turniru, a protivnici će nam biti Njemačka, Alžir i Austrija. Očekivalo se da će se kvalifikacijski turnir igrati u Njemačkoj, a sada je poznato da će se održati u Hannoveru.

ZLATNI PORTUGAL Prije 21 godinu rukometaši su postali prvaci svijeta: Evo gdje su danas svi i čime se bave

IHF je još u ponedjeljak objavio raspored i datume odigravanja utakmica. Hrvatska olimpijske kvalifikacije otvara protiv Austrije 14. ožujka, a dan ili dva kasnije, ovisno kako IHF odluči, naši rukometaši će igrati protiv Njemačke.

OBLJETNICA FINALA VIDEO Francuzi utišali 15 tisuća Hrvata, Balić i igrači ridali suze. Vori: Jedan od najtežih poraza...

U posljednjem kolu očekuje nas na papiru najlakši zadatak, sučelit ćemo se protiv Alžira, drugoplasirane momčadi nedavno završenog Afričkog prvenstva.

PROMJENE NA VIDIKU Legenda Hrvatske otvoreno: Zahvalio bih se Cindriću, a za tog bih stranca na klupi dao sve

Ukupno 12 reprezentacija natječe se na tri turnira, a podsjećamo da dvije najbolje reprezentacije iz svake skupine idu na Olimpijske igre u Pariz. Hrvatska je propustila Olimpijske igre u Tokiju prije tri godine, što nam se dogodilo prvi put nakon Sidneyja 2000. godine. Ako ne odemo ni u Pariz, bit će to prvi put od naše neovisnosti da smo propustili dvoje OI u nizu. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • LoveGirl21 04.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju --> NU21.FUN

  • SexyKitty17 03.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU4.FUN

  • Idesssssssss 02.02.2024.

    Kad se onog smrada od Gobca riješe imaju velike šanse za povratak na stare staze

Komentiraj...
Vidi sve komentare