To je to što me zanima!

Ma kakav Fury: Spasio je sestru od psa i postao počasni prvak!

Ima 6 godina, stao je između mlađe sestrice i podivljalog psa, trpio ugrize u glavu i lice, uspio ju odvući na sigurno, zaradio 90 šavova i pojas svjetskog prvaka koji dijeli s Tysonom Furyjem. Bridger Walker, junačina!
Vidi originalni članak

U sljedećih 4-5 minuta upoznat ćete svog novog junaka, a ako ste meka srca ne 'scrollajte' na samo dno članka jer prizor na fotografiji je uznemirujući.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you haven’t had the opportunity to see the story of young Bridger Walker be sure to look him up. Check the link in my bio. This young man exemplifies courage, having done the unthinkable in the face of fear to protect someone he loves. What an inspiring story. I felt compelled to make this video. Hopefully it will put a smile on his face. His Auntie Nicole reached out to me and I figured the very least I could do was acknowledge him for a moment. I think we could all benefit from asking ourselves when was the last time we did something courageous. And who do we look up to? Who in our lives puts their life on the line in the name of safety? They are the true heroes.

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

Wyoming je najnenaseljenija američka savezna država. Planine i zaravni, farmeri, kauboji i ratari, službena životinja - bizon, koji im je i na zastavi.

U takvoj se pustopoljini jedan podivljali njemački ovčar okomio na četverogodišnju djevojčicu. Ali nije ju uspio ni dotaknuti. Jer u blizini je bio njen brat, 6-godišnji Bridger Walker. Ju-na-či-na!

Stao je između sestre i psa, trpio ugrize po glavi i licu, a unatoč šoku, strahu, boli i krvarenju ostao dovoljno priseban da sestricu za ruku odvuče na sigurno.

Kada su ga liječnici, nakon što su mu lice zakrpali s 90 šavova, pitali kako se dogodilo da je on sav izgrižen, a sestra nema ni ogrebotine, odgovorio je:

- Nju sam obrglio pa je mogao ugristi samo mene. To je bio velik pas, mogao ju je ubiti. A ona je moja mala sestra. Bolje da poginem ja nego ona.

Fotografiju zašivenog i otečenog Bridgera koji grli voljenu sestru sa svijetom je podijelila i priču ispričala njihova teta Nicole.

Prvi su konkretno reagirali iz svjetske boksačke organizacije WBC, ponudili pomoć koja, hvalabogu, nije potrebna jer najhrabiji od sve braće dobro se oporavlja.

Onda su ga odlučili proglasiti: najhrabrijim čovjekom na svijetu i - novim svjetskim prvakom po WBC verziji. Sada titulu dijele on i Tyson Fury, a Walker je, već dobro oporavljen i sa zaraslim ožiljcima, pozirao sa šampionskim pojasom.

Čestitke su krenule i iz Hollywooda. Chris Pratt, zvijezda 'Avengersa', napisao je:

- Svi ponosni na tebe. I svima si inspiracija. Ja samo glumim heroja, a ti Bridger, ti zaista jesi heroj. Najveći mogući. I najhrabriji mogući.

Vidjeli ste na prvoj fotografiji kako je zagrljaj i zaštitnički stav starijeg brata bio jasan i postojan i prije nego što je Bridger djelom pokazao kako se štite oni koje voliš.

A ovo je fotografija dan-dva nakon borbe za sestrin život. Bridger Walker... Naklon do poda velemajstore. Svjetski prvak za sva vremena! Kapetan Hrabrost.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • siviSMUCEK_1 23.07.2020.

    Mali heroj 💪💪💪

  • theshitdisturber 22.07.2020.

    malog za predsjednika RH

  • 22.07.2020.

    Kaj reči,instinkt dela svoje,svaka čast burazu...!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare