To je to što me zanima!

Šefica Olga vjeruje u Slavena: Nema govora o otkazu Biliću!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjednica Lokomotiva iz Moskve, Olga Smorodskaja, prokomentirala je poraz svoje momčadi, koju vodi Slaven Bilić, od CSKA (2-1) u 14. kolu ruskog prvenstva
Vidi originalni članak

CSKA je pogotkom Wernblooma u sudačkoj nadoknadi utakmice upisao 2-1 pobjedu protiv Lokomotiva, koji je od 53. minute igrao s igračem manje, nakon isključenja Tarasova, a od 80. s devetoricom zbog ozljede Maicona i nemogućnosti obavljanja izmjene. Bila je to šesta utakmica Lokomotiva bez pobjede, a Bilić je nakon utakmice ponovno bio nezadovoljan suđenjem. Posebno je bio ljut zbog nedosuđenog jedanaesterca za njegovu momčad. Predsjednica kluba Olga Smorodskaja tvrdi kako je suđenje bilo dobro.

- Mislim da je suđenje bilo korektno. Nismo izgubili zbog suca, već smo imali veliku nesreću da smo primili pogodak u posljednjim trenucima. Izgubili smo i Maicona tijekom drugog poluvremena, čime smo ostali na devetorici igrača na travnjaku, što je bio veliki hendikep za nas – rekla je Smorodskaja.

* Slažete li se s isključenjem Tarasova?

- Apsolutno. Prekršaj je bio evidentan.

* Rekli ste da je Lokomotiv i s desetoricom bio bolja momčad, te da je trebao ostvariti bolji rezultat. Znači zadovoljni ste današnjom igrom?

- Da, zadovoljna sam. Imali smo glavu i rep u našoj igri, iako smo se u nastavku morali većinu vremena braniti. CSKA je jaka momčad, ali i s desetoricom smo imali nekoliko prilika da dođemo do vodstva – veli Bilićeva šefica.

* Ponovno se javlja pitanje oko Bilićevog otkaza, koji većina navijača sve više i više zahtjeva. Razmišljate li o tome nakon serije loših rezultata Lokomotiva?

- Mislim da takvo pitanje uopće nije "na mjestu". Da smo izgubili utakmicu bez ikakvog otpora i da se u našoj igri nije vidjela kompaktnost, onda bi imali temelja razgovarati o tome. Međutim, ovo je bila dobra utakmica i nema govora o otkazu. Nismo imali sreće, ostali smo s igračem manje zbog kartona, Maicon je morao izaći iz igre 10 minuta nakon ulaska u situaciji kada više nismo imali prava na zamjenu i primili smo pogodak u sudačkoj nadoknadi. Što više treba reći? - zaključila je predsjednica.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • krkan godine 05.11.2012.

    ma bilić nije kriv kaj olgica baca prstenjaka na njega...

  • SpužvaBobSkockani 05.11.2012.

    Strpljenja , treba mu 3-4 godine da se Lokomotiv bori za prvaka, sve drugo je idiotarija.

  • user_102677 05.11.2012.

    Karaju se oni na veliko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare