Obavijesti

Sport

Komentari 50

Šefica Olga vjeruje u Slavena: Nema govora o otkazu Biliću!

Šefica Olga vjeruje u Slavena: Nema govora o otkazu Biliću!
2

Predsjednica Lokomotiva iz Moskve, Olga Smorodskaja, prokomentirala je poraz svoje momčadi, koju vodi Slaven Bilić, od CSKA (2-1) u 14. kolu ruskog prvenstva

VIDEO

CSKA je pogotkom Wernblooma u sudačkoj nadoknadi utakmice upisao 2-1 pobjedu protiv Lokomotiva, koji je od 53. minute igrao s igračem manje, nakon isključenja Tarasova, a od 80. s devetoricom zbog ozljede Maicona i nemogućnosti obavljanja izmjene. Bila je to šesta utakmica Lokomotiva bez pobjede, a Bilić je nakon utakmice ponovno bio nezadovoljan suđenjem. Posebno je bio ljut zbog nedosuđenog jedanaesterca za njegovu momčad. Predsjednica kluba Olga Smorodskaja tvrdi kako je suđenje bilo dobro.

- Mislim da je suđenje bilo korektno. Nismo izgubili zbog suca, već smo imali veliku nesreću da smo primili pogodak u posljednjim trenucima. Izgubili smo i Maicona tijekom drugog poluvremena, čime smo ostali na devetorici igrača na travnjaku, što je bio veliki hendikep za nas – rekla je Smorodskaja.

* Slažete li se s isključenjem Tarasova?

- Apsolutno. Prekršaj je bio evidentan.

* Rekli ste da je Lokomotiv i s desetoricom bio bolja momčad, te da je trebao ostvariti bolji rezultat. Znači zadovoljni ste današnjom igrom?

- Da, zadovoljna sam. Imali smo glavu i rep u našoj igri, iako smo se u nastavku morali većinu vremena braniti. CSKA je jaka momčad, ali i s desetoricom smo imali nekoliko prilika da dođemo do vodstva – veli Bilićeva šefica.

* Ponovno se javlja pitanje oko Bilićevog otkaza, koji većina navijača sve više i više zahtjeva. Razmišljate li o tome nakon serije loših rezultata Lokomotiva?

- Mislim da takvo pitanje uopće nije "na mjestu". Da smo izgubili utakmicu bez ikakvog otpora i da se u našoj igri nije vidjela kompaktnost, onda bi imali temelja razgovarati o tome. Međutim, ovo je bila dobra utakmica i nema govora o otkazu. Nismo imali sreće, ostali smo s igračem manje zbog kartona, Maicon je morao izaći iz igre 10 minuta nakon ulaska u situaciji kada više nismo imali prava na zamjenu i primili smo pogodak u sudačkoj nadoknadi. Što više treba reći? - zaključila je predsjednica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...