To je to što me zanima!

Predsjednik Milana: 'Klupski su interesi važniji od osobnih...'

Stojimo uz našeg direktora Gazidisa i želimo odvesti klub na pravi put, put razvoja i kompetitivnosti, rekao je predsjednik kluba Paolo Scaroni nakon što je Zvonimiru Bobanu uručen otkat
Vidi originalni članak

Predsjednik Milana Paolo Scaroni stao je na stranu izvršnog direktora kluba Ivana Gazidisa nakon incidenta u kojemu je bez mjesta u klubu ostao Zvonimir Boban.

SLUŽBENO Boban dobio otkaz: 'Hvala mu, klub se želi vratiti u sam vrh'

- Nisam znao da u Milanu vlada diktatura kao u Sjevernoj Koreji. Pristao sam na ovaj intervju jer je bilo puno pitanja i zahtjeva da se pojasni kako je do ovoga došlo - kazao je Boban u dahu pa dodao:

- Vrlo jednostavno, u klubu su dogovorili suradnju s Ralfom Rangnickom (61). Još u prosincu! Želim mu svu sreću svijeta, ali mogli su mi to ljudi iz Milana bar kazati. Zaslužio sam znati što namjeravaju - pričao je Zvone za Il Giornalo, a Scaroni mu je uzvratio:

ZVONIMIR BOBAN: 'U Milanu je diktatura kao u Sjevernoj Koreji, lagali su mi...'

- Interesi kluba uvijek moraju biti važniji od interesa pojedinaca. Stojimo uz našeg direktora Gazidisa i želimo odvesti klub na pravi put, put razvoja i kompetitivnosti.

Dotakao se Scaroni i toga odakle će gledati utakmicu s obzirom na to da je većina utakmica zbog korona virusa zatvoreno za javnost:

- Gledat ću iz kuće kao i naši navijači. Želim Pioliju i momčadi sreću i optimističan sam oko nastavka sezone.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 08.03.2020.

    e moj Milan izgubio si tvoju legendu koja je u svoje vreme zarila i palila talianskim nogometom a on i Maldini su dosli u Milan samo zato sto ga iskreno vole i sto im je u srcu a sad budete videli kak bude , igraci vise nece igrati onak kak su igrali jer ova dvica su njihovi idoli a kad idola nema onda se vi moste ebat i tak ce vam biti u buducnosti , ode ti moj Milane u lokalnu ligu ZNJ ligu !!!!!

  • Baketin 08.03.2020.

    Bobane shvati da si upotrijebljen da ne završe u drugu ligu dok ne dođe njemac Ragnick, neš ti stručnjaka. S Miljardu Eura Budgeta bio bi i ja najbolji na svitu. Nego me čudi da je Maldini osta s tom bagrom radit po tim uslovima. Mora bit da je i on šupak.

  • Baine 08.03.2020.

    Hahahahaha ma da... Zvone je rekao kako je i dobio otkaz, zbog toga Milan i je komedija, vode ga licemjeri i slabići

Komentiraj...
Vidi sve komentare