To je to što me zanima!

Predsjednik PSG-a otkrio želju: Sanjam Cristiana, divim mu se!

"On iz dana u dan želi biti bolji, želi napredovati. Takvo ga razmišljanje stalno dovodi do njegovih granica. Iz godine u godinu svojim karakterom pokazuje posebnu odlučnost", hvali Ronalda Al-Khelaifi
Vidi originalni članak

Nasser Al-Khelaifi (46), predsjednik francuskog prvaka Paris Saint-Germaina, izjavio je u intervjuu za „France Football“ kako sanja o Cristianu Ronaldu (35). Prema njemu, zvijezda Juventusa je ''jedan nevjerojatan uzor svim sportašima u budućnosti''. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Divim mu se na njegovoj nevjerojatnoj volji - rekao je predsjednik Parižana.

- On iz dana u dan želi biti bolji, želi napredovati. Takvo ga razmišljanje stalno dovodi do njegovih granica. Iz godine u godinu svojim karakterom pokazuje posebnu odlučnost i ima izvanrednu snagu karaktera - hvali ga Al-Khelaifi. 

ZLATNE LOPTE I KOPAČKE Ronaldo otvorio vlastiti muzej, ima više Liga prvaka od Barce

Ronaldo je 2018. iz Real Madrida prešao u Juve, ali je potom otkrio španjolskom listu „El Mundo“ da niti Pariz nije isključena opcija za nastavak njegove karijere. Navodno su Francuzi bili zainteresirani za usluge europskog prvaka iz 2016, ali njihova ponuda nije prošla.

Izjave Al-Khelaifija pokazuju da je Ronaldo još uvijek jako cijenjen u Parku prinčeva pa ne bi bilo čudno niti da pristigne ponuda za Portugalca. 

VESELO U OBITELJI RONALDO Cristiano dirao Georginu po guzi, djeca su ga napala...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kingdiamond 21.05.2020.

    Plati doce on hehe😄😄

  • G4ndalf 20.05.2020.

    Diviš se njegovoj frizuri ili?

  • egzekutor još jači 20.05.2020.

    Kao sto je pomogao Juveu da osvoji SerieA, tako ce i PSG-u pomoci da osvoji francusko prvenstvo....bez njega, PSG bi zaostajao iza Lyona 40 bodova, a iza Monaca bar 30 bodova....

Komentiraj...
Vidi sve komentare