To je to što me zanima!

Premiership: Blackpool kod kuće slavio protiv Tottenhama

Nogometaši Tottenhama izgubili su u zaostaloj utakmici 18. kola engleskog prvenstva na gostovanju kod Blackpoola. Završilo je 3-1 za klub s Boomfield Roada
Vidi originalni članak

Spursi su imali više od igre, njihovih deset udarca išlo je u okvir gola domaće momčadi, a još petnaest uz njega. Blackpool je pokušao parirati s 44 posto posjeda lopte i ukupno devet pokušaja od kojih su četiri išla prema Heurelhu Gomesu. Ono najvažnije, tri su lopte i pronašle put iza njega.

Utakmicu je usmjerio prekršaj Sebastiena Bassonga u svom šesnaestercu u 18. minuti na DJ Campbellu. Loptu s bijele točke precizno je izveo Charlie Adam najavivši prekid niza od šest utakmica bez pobjede. U istom se nalazi i pet poraza.

Campbell je ponovno stupio na scenu pred sam kraj prvoga poluvremena, ovaj puta sam zabivši u 44. minuti za povećanje vodstva.

Momčad Harryja Redknappa u tim je trenucima imala samo jednog hrvatskog reprezentativca na travnjaku, Luku Modrića. Petnaest minuta drugog dijela utakmice prošlo je prije no što je Niko Kranjčar osjetio travnjak, a vrlo je brzo, u 62. minuti, priprijetio opasnom loptom. Pet minuta potom na njegovu loptu pred golom domaćina zakasnio je Jermaine Jenas.

I Modrić, koji je odigrao utakmicu u punoj minutaži, imao je nekoliko situacija u kojima se mogao prometnuti ili u strijelca ili asistenta. U konačnici mu ništa od toga nije uspjelo.

Na 3-0 u 80. povisio je Brett Ormerod prije no što je lijepim udarcem, u 93. minuti izvan 16 metara, konačnih 3-1 postavio Roman Pavljučenko.

Tottenham je i dalje četvrtoplasirani klub Premiershipa, no i dalje sa samo dva boda više u odnosu na petoplasirani Chelsea koji ima utakmicu manje.

Premiership, zaostala utakmica 18. kola:

Blackpool – Tottenham 3-1 (Adam 18-11m, Campbell 44, Ormerod 80 / Pavljučenko 90+3)

Idi na 24sata

Komentari 18

  • NikolaBozic 23.02.2011.

    Ljudi jeli itko od vas ovdje primjetio da Totenham kad god je pobjedio u utakmici lige prvaka.prvu sljedecu u prvenstvu je izgubio ja brojim vec 4 takva raspleta.

  • 7LFC7 23.02.2011.

    nikad tottenham nije ni bio velik klub niti ce ikada biti a modric je prosijecan igrac kakvih ima koliko god hoces, samo mi nije jasno da niku drzi na klupi a on rastura i vidi se da je klasa!

  • cebark 23.02.2011.

    sta se tice ovog harrya,pa to je teski konj,meni je razumljivo da recimo stavi pienarra protiv milana kada je ocekivao da ce igrati defanzivnije,ali staviti pienarra protiv nekog blackoopla,a ne staviti covjeka koji mu je donio 6 bodova je nevjerovatno,apsolutni konj je ovaj harry i neka je popusio

Komentiraj...
Vidi sve komentare