Obavijesti

Sport

Komentari 18

Premiership: Blackpool kod kuće slavio protiv Tottenhama

Premiership: Blackpool kod kuće slavio protiv Tottenhama
1

Nogometaši Tottenhama izgubili su u zaostaloj utakmici 18. kola engleskog prvenstva na gostovanju kod Blackpoola. Završilo je 3-1 za klub s Boomfield Roada

VIDEO

Spursi su imali više od igre, njihovih deset udarca išlo je u okvir gola domaće momčadi, a još petnaest uz njega. Blackpool je pokušao parirati s 44 posto posjeda lopte i ukupno devet pokušaja od kojih su četiri išla prema Heurelhu Gomesu. Ono najvažnije, tri su lopte i pronašle put iza njega.

Utakmicu je usmjerio prekršaj Sebastiena Bassonga u svom šesnaestercu u 18. minuti na DJ Campbellu. Loptu s bijele točke precizno je izveo Charlie Adam najavivši prekid niza od šest utakmica bez pobjede. U istom se nalazi i pet poraza.

Campbell je ponovno stupio na scenu pred sam kraj prvoga poluvremena, ovaj puta sam zabivši u 44. minuti za povećanje vodstva.

Momčad Harryja Redknappa u tim je trenucima imala samo jednog hrvatskog reprezentativca na travnjaku, Luku Modrića. Petnaest minuta drugog dijela utakmice prošlo je prije no što je Niko Kranjčar osjetio travnjak, a vrlo je brzo, u 62. minuti, priprijetio opasnom loptom. Pet minuta potom na njegovu loptu pred golom domaćina zakasnio je Jermaine Jenas.

I Modrić, koji je odigrao utakmicu u punoj minutaži, imao je nekoliko situacija u kojima se mogao prometnuti ili u strijelca ili asistenta. U konačnici mu ništa od toga nije uspjelo.

Na 3-0 u 80. povisio je Brett Ormerod prije no što je lijepim udarcem, u 93. minuti izvan 16 metara, konačnih 3-1 postavio Roman Pavljučenko.

Tottenham je i dalje četvrtoplasirani klub Premiershipa, no i dalje sa samo dva boda više u odnosu na petoplasirani Chelsea koji ima utakmicu manje.

Premiership, zaostala utakmica 18. kola:

Blackpool – Tottenham 3-1 (Adam 18-11m, Campbell 44, Ormerod 80 / Pavljučenko 90+3)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti