To je to što me zanima!

Dinamu ipak propali transferi pa vratili igrača iz Lokomotive

Prijelazni rok traje do ponoći. Dinamo i u smiraj radi na pojačanjima, ali stvari sa Sportingom su se zakomplicirale. Kako sad stvari stoje, ni Mišić ni Camacho neće doći. Mario Ćuže vraćen je s posudbe iz Lokomotive
Vidi originalni članak

Ponoć je rok. Za nekoliko sati završava prijelazni rok u Hrvatskoj. Još nekoliko sati Dinamo može dovesti pojačanja za hrvatsku ligu, a za Europsku lige više ne. Tamo su već prijavili igrače ne koje računaju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marquinhos iz Atletico Mineira je bio prvi pick, kao krilo i pojačanje za napad. Sportski direktor Zoran Mamić praktički je sve dogovorio s brazilskim klubom, a onda se javio predsjednik.

- Atletico Mineiro je poslao mail, predsjednik je javio kako bi ga ipak zadržali - rekao je prije nekoliko dana trener Dinama.

Propao je dolazak Brazilca, Dinamo se okrenuo krilnom napadaču iz Portugala. Rafael Camacho (20), bio je nova meta. Prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura. Pregovori su trajali danima. U petak se činilo kako je sve završeno, a onda je Sporting doznajemo u subotu i nedjelju krenuo mijenjati uvjete. Dinamo nije mogao prihvatiti te promjene i čini se kako na kraju od dolaska bivšeg igrača Liverpoola neće biti ništa.

Camacho je iz Sportinga trebao doći u paketu s Josipom Mišićem. Bivšim veznjakom Osijeka i Rijeke, koji je lani imao sjajnu sezonu u PAOK-u. Bio je ponajbolji igrač grčkog kluba, bio je među najboljim veznjacima lige. PAOK ga je mislio otkupiti od Portugalaca, ali na kraju zbog krize uzrokovane koronom nije uspio.

Mišić je u lipnju operirao preponu i sad čeka povratak treninzima i utakmicama. Pregovarao je Dinamo s Portugalcima i oko njega. Činilo se kako je i to riješeno, a onda je Sporting u nedjelju navečer ponovno promijenio svoje uvjete. Dinamu su oni bili neprihvatljivi. Kako sad stvari stoje, Camacho i Mišić neće u Maksimir. Preokret se uvijek može dogoditi, ali Sporting je izgleda pretjerao u svojim zahtjevima.

Mario Ćuže vraćen je s posudbe iz Lokomotive. Tamo je bio posljednja dva mjeseca. Zoran Mamić odlučio ga je vratiti nakon odlaska Komnena Andrića u Rusiju. Dio prošle sezone je Ćuže bio na posudbi u Istri 1961. Tamo je zabio sedam golova. Drugi dio sezone proveo je u Dinamu. Zabio je gol za pobjedu u Zaprešiću 1-0 kod Intera i u pobjedi u Maksimiru protiv Varaždina 2-0.

Za Lokomotivu je imao šest nastupa ove sezone u HNL-u. Igrao je i u Maksimiru u prvome kolu, u porazu 6-0. Ćuže je krilni napadač. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • gogo67 19.10.2020.

    Sad će Frane Franina napisati koji hvalospjev o braći krimosima

  • suncice 19.10.2020.

    Pa da nije Lokomotiva Dinamova i maminjova praonica novca,daj ga lokosima za toliko i nakon par mjeseci uzmi od lokosa za duplo više.Legalno,transparentno i učinkovito.

  • Dmd_2 19.10.2020.

    Zasto Vas toliko brine Dinamo!?!? Pa godinama smo prvaci, igrali LP, sad EL...poroljece smo u Europi 100%, prvaci 100%, pa sto Vas onda brine? Mozda uspjesi plavih bluza?

Komentiraj...
Vidi sve komentare