Obavijesti

Sport

Komentari 41

Dinamu ipak propali transferi pa vratili igrača iz Lokomotive

Dinamu ipak propali transferi pa vratili igrača iz Lokomotive

Prijelazni rok traje do ponoći. Dinamo i u smiraj radi na pojačanjima, ali stvari sa Sportingom su se zakomplicirale. Kako sad stvari stoje, ni Mišić ni Camacho neće doći. Mario Ćuže vraćen je s posudbe iz Lokomotive

VIDEO

Ponoć je rok. Za nekoliko sati završava prijelazni rok u Hrvatskoj. Još nekoliko sati Dinamo može dovesti pojačanja za hrvatsku ligu, a za Europsku lige više ne. Tamo su već prijavili igrače ne koje računaju.

Pokretanje videa...

dinamo 00:32

Marquinhos iz Atletico Mineira je bio prvi pick, kao krilo i pojačanje za napad. Sportski direktor Zoran Mamić praktički je sve dogovorio s brazilskim klubom, a onda se javio predsjednik.

- Atletico Mineiro je poslao mail, predsjednik je javio kako bi ga ipak zadržali - rekao je prije nekoliko dana trener Dinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Propao je dolazak Brazilca, Dinamo se okrenuo krilnom napadaču iz Portugala. Rafael Camacho (20), bio je nova meta. Prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura. Pregovori su trajali danima. U petak se činilo kako je sve završeno, a onda je Sporting doznajemo u subotu i nedjelju krenuo mijenjati uvjete. Dinamo nije mogao prihvatiti te promjene i čini se kako na kraju od dolaska bivšeg igrača Liverpoola neće biti ništa.

Camacho je iz Sportinga trebao doći u paketu s Josipom Mišićem. Bivšim veznjakom Osijeka i Rijeke, koji je lani imao sjajnu sezonu u PAOK-u. Bio je ponajbolji igrač grčkog kluba, bio je među najboljim veznjacima lige. PAOK ga je mislio otkupiti od Portugalaca, ali na kraju zbog krize uzrokovane koronom nije uspio.

Mišić je u lipnju operirao preponu i sad čeka povratak treninzima i utakmicama. Pregovarao je Dinamo s Portugalcima i oko njega. Činilo se kako je i to riješeno, a onda je Sporting u nedjelju navečer ponovno promijenio svoje uvjete. Dinamu su oni bili neprihvatljivi. Kako sad stvari stoje, Camacho i Mišić neće u Maksimir. Preokret se uvijek može dogoditi, ali Sporting je izgleda pretjerao u svojim zahtjevima.

Mario Ćuže vraćen je s posudbe iz Lokomotive. Tamo je bio posljednja dva mjeseca. Zoran Mamić odlučio ga je vratiti nakon odlaska Komnena Andrića u Rusiju. Dio prošle sezone je Ćuže bio na posudbi u Istri 1961. Tamo je zabio sedam golova. Drugi dio sezone proveo je u Dinamu. Zabio je gol za pobjedu u Zaprešiću 1-0 kod Intera i u pobjedi u Maksimiru protiv Varaždina 2-0.

Za Lokomotivu je imao šest nastupa ove sezone u HNL-u. Igrao je i u Maksimiru u prvome kolu, u porazu 6-0. Ćuže je krilni napadač. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje