To je to što me zanima!

Presudio mu RK Zagreb: Veselin Vujović dobio otkaz u Vardaru

Vujović je teško podnio poraz od PPD Zagreba, tim više što je njegova momčad imala 21-18 u zadnjih desetak minuta. Odmah je odjurio s terena u svlačionicu, ali nije bio vruće glave, kako nekad zna
Vidi originalni članak

Veselin Vujović (60) više nije trener rukometaša Vardara. Presudio mu je poraz od Zagreba u Ligi prvaka (23-22). Bio je to sedmi uzastopni poraz Makedonaca u LP-u. Vujović je na klupi bio šest mjeseci.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatske rukometašice na putu za SP

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vujović je teško podnio poraz, tim više što je njegova momčad imala 21-18 u zadnjih desetak minuta. Odmah je odjurio s terena u svlačionicu, ali nije bio vruće glave, kako nekad zna.

- Nadali smo se boljem rezultatu ovdje. Napravili smo neke neobjašnjive greške koje se apsolutno ne smiju događati i to se pokazalo ključnim. Utakmice protiv Zagreba su uvijek teške, zapravo, ružne. Kada igramo protiv nekih drugih, to izgleda lijepo, dobro, ali kad igramo međusobno, iz nekog razloga to bude katastrofa, bez akcija, bez ičega, ne znam zašto, tenzije ili čega - rekao je Vujović nakon spomenutog susreta, a na njega se nadovezao hrvatski šuter i rukometaš Vardara Ante Kuduz:

- Lijepo je gledati kako raste Zagreb iz utakmice u utakmicu. Čudna utakmica od samog početka. Propustili smo previše čistih šansi, ali smo nekako uspijevali zadržati priključak. Nažalost, u odlučujućim trenucima nismo bili pravi i Zagreb je to znao iskoristiti. Pravi balkanski derbi.

Vujoviću je ovo bio drugi mandat na klupi slavnog sjevernomakedonskog kluba. Preuzeo je klub od Stevčeta Alušovskog, doveo nekoliko pojačanja i u LP-u startao s dvije pobjede i remijem u prva tri kola, a onda je sve krenulo nizbrdo.

POGLEDAJTE BORBU VEČERI FNC-a 4: IVAN ERSLAN VS HENRIQUE DA SILVA FRANKENSTEIN 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nokia8 12.12.2021.

    Iskreno i treba, samo 2 pobede imaju od 10 utakmica.

  • mali moj 12.12.2021.

    Taj dobije otkaz svaka 3 mjeseca

  • Pra&vica 12.12.2021.

    Eto, konačno je jasno...dobio je otkaz nakon nekolicine uzastopnih poraza za koje je sam kriv ( jasno, uz igrace koji ga vise nigdje ne dozivljavaju).

Komentiraj...
Vidi sve komentare