To je to što me zanima!

Dinamo je nakon velike drame pao u Češkoj! Sudac iz Grčke 'modrima' poništio penal i gol!

Grčki sudac Anastasios Sidiropoulos najprije je poništio penal za Dinamo u 71. minuti, a zatim i gol za izjednačenje u sudačkoj nadoknadi! Viktoria je tako osigurala prvo mjesto u skupini dvije utakmice prije kraja
Vidi originalni članak

U četvrtom kolu Konferencijske lige Viktoria je na svom stadionu u Plzenu svladala Dinamo s 1-0 (1-0), baš kao što je to učinila i prije dva tjedna na Maksimiru.

Statistika Viktoria Plzen - Dinamo

Češki predstavnik tako je dva kola prije kraja grupne faze osigurao prvo mjesto u skupini C Konferencijske lige.

OSTALI BEZ BODA VIDEO Dinamo opet zabio u 94., ali sudac je poništio gol zbog zaleđa! Je li oštetio 'modre'?

Viktoria je do pobjedničkog pogotka došla u 35. minuti iz kaznenog udarca koji je skrivio Josip Mišić, jer ga je lopta pogodila u ruku. Kao i u pobjedi češke momčadi u Zagrebu, precizan izvođač jedanaesterca bio je češki napadač Tomaš Chory.

Češka momčad je u prvom poluvremenu imala još dvije odlične prilike, ali je u oba slučaja Dinamov golman Danijel Zagorac odlično reagirao i sačuvao svoju mrežu.

PALAC GORE ILI DOLJE? Ocijenite svakog dinamovca nakon novog poraza od Plzena

U 68. minuti Anastasios Sidiropoulos je dosudio kazneni udarac za Dinamo, zbog navodnog igranja rukom koje je grčki sudac vidio, a koje se dogodilo nakon što je domaći golman Stanek srušio Martina Baturinu u kaznenom prostoru, što za glavnog suca nije bio prekršaj za najstrožu kaznu. Sidiropoulos je pregledao snimku i vidio da nije bilo igranja rukom pa je poništio svoju odluku o kaznenom udarcu.

U sudačkoj nadoknadi Dinamu je poništen gol za izjednačenje koji je postigao Sandro Kulenović, a nakon dugotrajnog pregleda snimke u VAR sobi, ustanovljeno je da je dodavač Stefan Ristovski bio u zaleđu.

'PLAVI' NA DNU Kalkulacije što Dinamu treba za prolazak: I Plzen može pomoći

Uoči zadnja dva kola, Viktoria je s maksimalnih 12 bodova iz četiri nastupa osigurala plasman u osminu finala. Ballkani i Astana nakon današnjeg remija u Kazahstanu imaju po četiri boda, a Dinamo se nalazi na začelju s tri boda. No, hrvatski prvak još uvijek drži ključeve plasmana u nokaut fazu u svojim rukama, jer mu pobjede na gostovanju u Astani (30. studenog) te u Zagrebu protiv Ballkanija (14. prosinca) donose drugo mjesto u skupini.

Ocijenite svakog dinamovca za izvedbu u Češkoj:

 

Idi na 24sata

Komentari 804

  • p.u.r.g.e.r. 10.11.2023.

    Vratite Mamića ili ide Dinamo do Hajduka

  • TAKE IT BACK 10.11.2023.

    Nakon onoga u Grčkoj zašto nitko iz Dinama nije tražio izuzeće Grka kao suca? Znamo kakac je stav Grka prema Hrvatima.

  • simplicije23 10.11.2023.

    kad bi sudili HNL suci Dinamo bi osvojio KL ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare