To je to što me zanima!

Previše mercato-rotacija: Ova sezona Rijeke puna je oscilacija

Ako je Kek išta spominjao prije Rudeša onda su to bila upozorenja da svako opuštanje donosi poraz. I onda se dogodi 90 minuta nakon kojih čovjek konstatirati može jedino da je to bilo nedostojno Rijekina dresa
Vidi originalni članak

Rijeka je u Kranjčevićevoj "asfaltirana". Dva gola primljena u prve četiri minute, crveni karton taman kad se počelo nazirati povratak u utakmicu i poraz 4-2 od Rudeša.

Normalno je da se riječka nogometna priča donekle ispuhala nakon osvajanja povijesne dvostruke krune, no ključ priče nije u tome. Stvar je u promjenama igračkog kadra toliko brojnim da ih nijedna svlačionica ne bi mogla podnijeti.

APSOLUTNO ZASLUŽENO Katastrofa Rijeke! Rudeš joj je zabio 4 gola u Kranjčevićevoj

U odnosu na prošlu sezonu iz Rijeke su (i na ljetnom i na zimskom mercatu) otišli Andrijašević, Vešović, Gavranović, Ristovski, Elez, Mišić... Došli su Pavičić, Héber, Čolak, Punčec, Puljić, Raspopović, Capan, Božinov (zašto?!), Acosty... Ovog ljeta teško će zadržati Bradarića, Pavičića, Hebera, Gorgona... Prodaja najboljih igrača cijena je samoodrživosti.

Ako je Kek išta spominjao prije Rudeša onda su to bila upozorenja da svako opuštanje donosi poraz. I onda se dogodi 90 minuta nakon kojih čovjek konstatirati može jedino: "Igra i ponašanje bili su nedostojni Rijekina dresa".

BIJESAN KAO RIS Kek je opleo po igračima nakon blamaže: Ovo je bilo sramotno

U tolikom prometu u rubrikama 'došli/otišli' nemoguće je ne dovesti i igrače koji (još) nemaju adekvatni natjecateljski karakter i svijest o važnosti Rijekinog grba. Koliko para, toliko muzike.

A šteta. Jer Dinamo je možda i najlošiji od Kekova dolaska na Kvarner, a Hajduk nije baš neodoljivo jak. Moglo se i ove sezone uzeti trofej...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lazarat 15.04.2018.

    Dinamo je to radio zadnjih desetak godina :) i vidi svaki put prvak i nastupi u europi ihihihi,ovo samo pokazuje da je rijeka malen klub kojem je mamic dopustio osvajanje HNL-a

  • Atomski Hajduk i bili tići 15.04.2018.

    Slažem se! Tko bi lud prodao Andrijaševiča, Bezjaka itd prije utakmice s Olympiakosom. Znači oni su od tih transfera prije utakmice s Olympiakosom zaradili oko 10M€ a da ih nisu prodali i da su prošli u Ligu prvaka zaradili bi 14M€ i nebi trebali prodavat! Koji mozak ima Miško.

Komentiraj...
Vidi sve komentare