To je to što me zanima!

Prije dvije godine tu se oprostio od tenisa, a sad se vraća: Andy Murray dobio pozivnicu za AO

S rukama širom otvorenim dočekujemo Andyja koji je kao peterostruki finalist bio jedan od bitnijih dijelova toliko mnogo mečeva u novijoj povijesti Australian Opena, rekao je direktor turnira
Vidi originalni članak

Dvije godine nakon što je u suzama otkrio koliko su teške njihove ozljede kuka koje su mu skoro okončale fantastičnu tenisku karijeru, Andy Murray vratit će se na Australian Open.

ZADNJI MEČ? Murray je trpio strašne bolove pa herojski pao protiv Bautiste

Na njemu je prije dvije godine izgubio u pet mučnih setova od Španjolca Bautiste Aguta te najavio kraj svoje karijere, a sada je dobio pozivnicu za sljedeće izdanje prestižnog Grand Slam turnira.

GDJE JE ROGER? Murray pričao o najboljima u povijesti, izostavio Federera

- S rukama širom otvorenim dočekujemo Andyja koji je kao peterostruki finalist bio jedan od bitnijih dijelova toliko mnogo mečeva u novijoj povijesti Australian Opena. Njegov odlazak u mirovinu bio je emotivni trenutak, a vidjeti ga kako se vraća bit će glavna vijest turnira - rekao je direktor turnira Craig Tiley.

SVE ZA TENIS Murray: Da, primio bih cjepivo protiv korone. Ma, i Đoković bi

 

Murray će već u početkom siječnja (7. - 13.1.) imati priliku pokazati u kakvoj je formi, kad će nastupiti na ATP turniru u američkom Delray Beachu, za koji je također dobio pozivnicu organizatora.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • citizen86 28.12.2020.

    kad padnes znas da je jedini povratak opet putem malih turnira., satelita itd. nazalost njegova karijera je gotova. i zdrav tenisac koji je izvan svega 2 godine bi se mucio a kamoli netko tko je imao tesku ozljedu. 

  • Daky97 27.12.2020.

    Dobiva pozivnice ali nema ništa od toga više trebao je odustati. Dovoljno je zaradio a nema više u njemu vatre i fizicke spreme da nešto više postigne. Andy je dobar lik ali prošlo je vrijeme

Komentiraj...
Vidi sve komentare