Sport

Komentari 2

Prije dvije godine tu se oprostio od tenisa, a sad se vraća: Andy Murray dobio pozivnicu za AO

Prije dvije godine tu se oprostio od tenisa, a sad se vraća: Andy Murray dobio pozivnicu za AO

S rukama širom otvorenim dočekujemo Andyja koji je kao peterostruki finalist bio jedan od bitnijih dijelova toliko mnogo mečeva u novijoj povijesti Australian Opena, rekao je direktor turnira

Dvije godine nakon što je u suzama otkrio koliko su teške njihove ozljede kuka koje su mu skoro okončale fantastičnu tenisku karijeru, Andy Murray vratit će se na Australian Open.

Na njemu je prije dvije godine izgubio u pet mučnih setova od Španjolca Bautiste Aguta te najavio kraj svoje karijere, a sada je dobio pozivnicu za sljedeće izdanje prestižnog Grand Slam turnira.

- S rukama širom otvorenim dočekujemo Andyja koji je kao peterostruki finalist bio jedan od bitnijih dijelova toliko mnogo mečeva u novijoj povijesti Australian Opena. Njegov odlazak u mirovinu bio je emotivni trenutak, a vidjeti ga kako se vraća bit će glavna vijest turnira - rekao je direktor turnira Craig Tiley.

 

Murray će već u početkom siječnja (7. - 13.1.) imati priliku pokazati u kakvoj je formi, kad će nastupiti na ATP turniru u američkom Delray Beachu, za koji je također dobio pozivnicu organizatora.

 

Najčitaniji članci