To je to što me zanima!

Prije Egipta kod brice: Evo kako su se Vatreni ošišali prije puta!

Uoči puta u Egipat Brozović, Kovačić, Livaković, Vida, Vlašić, Erlić i ostatak reprezentacije dali su se u ruke Danijelu Beronju, frizeru koji ih šiša već duže vrijeme
Vidi originalni članak

Talent, rad i trud sportaša vide se vrlo jasno na terenu, no bez dobre frizure nema ni pravog samopouzdanja, a tu uskaču ponajbolji frizeri i brijači. Nogometne, ali i druge zvijezde, najviše povjerenja imaju u Danijela Beronju, vlasnika obiteljskog frizerskog salona Beks & Blends iz Dupca. 

- Ovo je obiteljski posao i obiteljska tradicija. Ovdje radi cijela obitelj i uživamo u poslu. Salon je otvoren 2000. godine, a otvorili su ga moji roditelji, Milan i Milena. Sad ovdje rade roditelji i sestra Danijela te unuka Lana. Došli smo do treće generacije - rekao je Danijel i otkrio kako je počeo posao.

-  Otac je prestao raditi prije deset godina i tad je otprilike prvi put došao Petković. Tad su svi počeli dolaziti i, evo, posao se zahuktao. Bruno je stvarno dobar dečko i još mi je najbolje raditi s njim. Najopuštenije mi je raditi s Petkovićem jer uvijek kaže da napravim kako želim - govori nam popularni Beks i tvrdi kako puno toga duguje Petkoviću.

- Bruno je došao prvi i tako je sve krenulo. On je postao moj prijatelj. Skupa igramo šah i obožavam se družiti s njim. On mi je doveo i Olma i sve ostale koji se sada šišaju kod mene.

Ispričao nam je Beks i priču o tome kako igra šah s Brunom Petkovićem i kako ga je pobijedio

- Jednom sam došao šišati dečke dok su bili u karanteni. Rekli su mi da ostanem na večeri i druženju. Večerali smo i onda smo ja i Petko bacili partiju šaha. Inače me on uvijek pobjedi i bolji je igrač od mene.

Tada je 20 ljudi gledalo naš meč i ja sam pobijedio Petkovića. Prvi put u životu pobijedio Petkovića kada su svi gledali haha.

Uoči puta u Egipat kod Beksa su se odlučili ošišati i 'vatreni', odnosno veći dio reprezentacije. Tako su pod škare došli Marcelo Brozović, Nikola Vlašić, Mateo Kovačić, Martin Erlić, Dominbik Livaković, Domagoj Vida..

Uostalom, pogledajte kako je ispalo....

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Thomas Shelby 21.03.2024.

    Vida se najbolje osisao moji macan

  • fui24h 21.03.2024.

    Mmm dobri su

Komentiraj...
Vidi sve komentare