Obavijesti

Sport

Komentari 2

Prije Egipta kod brice: Evo kako su se Vatreni ošišali prije puta!

Prije Egipta kod brice: Evo kako su se Vatreni ošišali prije puta!

Uoči puta u Egipat Brozović, Kovačić, Livaković, Vida, Vlašić, Erlić i ostatak reprezentacije dali su se u ruke Danijelu Beronju, frizeru koji ih šiša već duže vrijeme

VIDEO

Talent, rad i trud sportaša vide se vrlo jasno na terenu, no bez dobre frizure nema ni pravog samopouzdanja, a tu uskaču ponajbolji frizeri i brijači. Nogometne, ali i druge zvijezde, najviše povjerenja imaju u Danijela Beronju, vlasnika obiteljskog frizerskog salona Beks & Blends iz Dupca. 

- Ovo je obiteljski posao i obiteljska tradicija. Ovdje radi cijela obitelj i uživamo u poslu. Salon je otvoren 2000. godine, a otvorili su ga moji roditelji, Milan i Milena. Sad ovdje rade roditelji i sestra Danijela te unuka Lana. Došli smo do treće generacije - rekao je Danijel i otkrio kako je počeo posao.

-  Otac je prestao raditi prije deset godina i tad je otprilike prvi put došao Petković. Tad su svi počeli dolaziti i, evo, posao se zahuktao. Bruno je stvarno dobar dečko i još mi je najbolje raditi s njim. Najopuštenije mi je raditi s Petkovićem jer uvijek kaže da napravim kako želim - govori nam popularni Beks i tvrdi kako puno toga duguje Petkoviću.

- Bruno je došao prvi i tako je sve krenulo. On je postao moj prijatelj. Skupa igramo šah i obožavam se družiti s njim. On mi je doveo i Olma i sve ostale koji se sada šišaju kod mene.

Ispričao nam je Beks i priču o tome kako igra šah s Brunom Petkovićem i kako ga je pobijedio

- Jednom sam došao šišati dečke dok su bili u karanteni. Rekli su mi da ostanem na večeri i druženju. Večerali smo i onda smo ja i Petko bacili partiju šaha. Inače me on uvijek pobjedi i bolji je igrač od mene.

Tada je 20 ljudi gledalo naš meč i ja sam pobijedio Petkovića. Prvi put u životu pobijedio Petkovića kada su svi gledali haha.

Uoči puta u Egipat kod Beksa su se odlučili ošišati i 'vatreni', odnosno veći dio reprezentacije. Tako su pod škare došli Marcelo Brozović, Nikola Vlašić, Mateo Kovačić, Martin Erlić, Dominbik Livaković, Domagoj Vida..

Uostalom, pogledajte kako je ispalo....

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"