To je to što me zanima!

Hajduk bez Palaverse: City je nezadovoljan lošim tretmanom

Palaversa je u Hajduku trebao ostati godinu i pol dana, no očito Manchester City nije bio zadovoljan Hajdukovim tretmanom mladog igrača niti se Palaversa mirio statusom igrača koji prvi izlazi iz igre
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka krenuli su na dvotjedne pripreme u Sloveniju, a trener Siniša Oreščanin na mariborsko Pohorje poveo je 28 igrača. Na popisu putnika nisu Domagoj Bradarić i Josip Posavec koji će se suigračima priključiti pri povratku s Europskog prvenstva igrača do 21 godine.

Nema ni Ante Palaverse koji još uvijek nije definirao svoj status, odnosno u završnoj fazi pregovora su Hajduk i njegov klub Manchester City oko toga da Palaversa ipak napusti Hajduk godinu dana ranije nego što je to prvotnim planom bilo dogovoreno.

Podsjetimo, Palaversa je u Hajduku trebao ostati godinu i pol dana, no očito Manchester City nije bio zadovoljan Hajdukovim tretmanom mladog igrača niti se Palaversa mirio statusom onoga koji prvi izlazi iz igre ili džokera s klupe.

Ono što navijače Hajduka najviše zanima je bonus od 1,2 milijuna eura koje je Hajduk trebao inkasirati nakon što Palaversa odigra 30 utakmica od starta do poluvremena.

Prema dostupnim podacima, taj bonus ne bi trebao biti upitan i to zato što u ugovoru postoji klauzula da ako se City odluči povući  mladog igrača s posudbe, dužan je isplatiti bonus u cijelosti.

U narednih nekoliko dana status Palaverse bi trebao biti do kraja definiran, no prema svemu sudeći on je odigrao posljednju utakmicu u dresu Hajduka i čeka ga nova posudba.

Oreščanin je poveo 28 igrača na pripreme, a na popisu su:

1 Tomislav Duka, 3 Borja López, 4 Božo Mikulić, 5 Hamza Barry, 6 Darko Nejašmić, 7 Ádám Gyurcsó, 10 Mijo Caktaš, 11 Michele Šego, 13 Goran Blažević, 14 Oleksandr Svatok, 17 Josip Juranović, 18 Dino Beširović, 19 Ivan Delić, 20 Dario Špikić, 21 Jairo, 23 Anthony Kalik, 24 Stanko Jurić, 25 Emir Sahiti, 28 Lumbardh Dellova, 30 Josip Bašić, 34 Ardian Ismajli, 40 Marin Ljubić, 44 Mario Vušković, 47 Francesco Tahiraj, 55 Stipe Radić, 71 Davor Matijaš, 91 Tonio Teklić i 93 Bassel Jradi.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • mestar 23.06.2019.

    Svim normalni koji i se i malo razume u nogomet je jsno da imamo dosta talentiranih u mladim uzrastima, ali imamo na jednog strani uhljebe nesposobne uhljebe u klubovima, savezima isto kao u svim drzavnim institucijama pa ako nadu dijamant oni ga pretvoredrugaciji od ostalih, ali u kamen a kamenje u dijamante i preprodaju. To se dobro vidilo na utakmici s rumunjima . Kome prije nije bilo jasno sad bi mu trebalo bit jasno, da mladi talent kao Palaversa, nije ni na spisku. Basic iako igra dobro u u francuskoj ni minute nije dobio, Muric koji je veliki potencijal i moze napravit razliku na klupi, nije lose ni bradaric ali isto na klupi iako je bio medu boljima koji su bar nesto pokazali protiv rumunjske protiv francuza nije dobio ni minutu.Mislio sam da je ovaj orescan malo drugaciji od ostalih, ali vidim da je to ista skola gdje se skoluju svi. Tubi akademiju trebalo zatvorit da s njihove diplome ne vrijede nigdje u Hrvatskoj isto kao sto ne vrijede te iz susjedstva. Glavno je ovima u Hajduku isto kao i ostalim da lova legne na racun a bas ih briga sto im vise nece nitko vjerovat isto kao ni ostalim, ali Hrvatska je vrelo talentiranih sportasa, uvjek ce pomalo kapat, nesto od drzave nesto od uefe, fife, sponsora, tv da se dobro zaradit i zivit od toga maloj grupici je dobro.

  • 23.06.2019.

    Palaversa će bit igrači jači i bolji od modrića budite sigurni u to, čim napusti hajduk počinje njegova era, što mislite da je netko bacio pare bez veze, hahaha nemate vi pojma o nogometu.

  • 23.06.2019.

    Jos da se ovog Borje Lopeza rijese i di bi im kraj bio

Komentiraj...
Vidi sve komentare