Obavijesti

Sport

Komentari 20

Hajduk bez Palaverse: City je nezadovoljan lošim tretmanom

Hajduk bez Palaverse: City je nezadovoljan lošim tretmanom
1

Palaversa je u Hajduku trebao ostati godinu i pol dana, no očito Manchester City nije bio zadovoljan Hajdukovim tretmanom mladog igrača niti se Palaversa mirio statusom igrača koji prvi izlazi iz igre

VIDEO

Nogometaši Hajduka krenuli su na dvotjedne pripreme u Sloveniju, a trener Siniša Oreščanin na mariborsko Pohorje poveo je 28 igrača. Na popisu putnika nisu Domagoj Bradarić i Josip Posavec koji će se suigračima priključiti pri povratku s Europskog prvenstva igrača do 21 godine.

Nema ni Ante Palaverse koji još uvijek nije definirao svoj status, odnosno u završnoj fazi pregovora su Hajduk i njegov klub Manchester City oko toga da Palaversa ipak napusti Hajduk godinu dana ranije nego što je to prvotnim planom bilo dogovoreno.

Podsjetimo, Palaversa je u Hajduku trebao ostati godinu i pol dana, no očito Manchester City nije bio zadovoljan Hajdukovim tretmanom mladog igrača niti se Palaversa mirio statusom onoga koji prvi izlazi iz igre ili džokera s klupe.

Ono što navijače Hajduka najviše zanima je bonus od 1,2 milijuna eura koje je Hajduk trebao inkasirati nakon što Palaversa odigra 30 utakmica od starta do poluvremena.

Prema dostupnim podacima, taj bonus ne bi trebao biti upitan i to zato što u ugovoru postoji klauzula da ako se City odluči povući  mladog igrača s posudbe, dužan je isplatiti bonus u cijelosti.

U narednih nekoliko dana status Palaverse bi trebao biti do kraja definiran, no prema svemu sudeći on je odigrao posljednju utakmicu u dresu Hajduka i čeka ga nova posudba.

Oreščanin je poveo 28 igrača na pripreme, a na popisu su:

1 Tomislav Duka, 3 Borja López, 4 Božo Mikulić, 5 Hamza Barry, 6 Darko Nejašmić, 7 Ádám Gyurcsó, 10 Mijo Caktaš, 11 Michele Šego, 13 Goran Blažević, 14 Oleksandr Svatok, 17 Josip Juranović, 18 Dino Beširović, 19 Ivan Delić, 20 Dario Špikić, 21 Jairo, 23 Anthony Kalik, 24 Stanko Jurić, 25 Emir Sahiti, 28 Lumbardh Dellova, 30 Josip Bašić, 34 Ardian Ismajli, 40 Marin Ljubić, 44 Mario Vušković, 47 Francesco Tahiraj, 55 Stipe Radić, 71 Davor Matijaš, 91 Tonio Teklić i 93 Bassel Jradi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza
ŠPANJOLČEVA MANTRA

VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza

Desno rame, nos, lijevo uho, nos, desno uho. To je samo dio praznovjernih rituala koje Rafael Nadal radi prije servisa, a pazi i na položaj bočica, koliko puta stišće energetski gel, ne dodirivanje linija...