To je to što me zanima!

Problemi za Kovača: Ribery se naljutio i pobjegao s treninga...

Na posljednjem treningu prije utakmice sa Schalkeom Franck Ribery je ljutito skinuo rukavice i domarširao u svlačionicu. Istuširao se i napustio klupske prostorije dok su njegovi suigrači još uvijek bili na terenu
Vidi originalni članak

Ribery je bijesno skinuo rukavice i napustio teren. Ne radi se o ozljedi jer je problem s tetivama riješio. Riječ je o nekakvom nezadovoljstvu, opisuje Bild scenu s posljednjeg treninga Bayerna.

Francuski veteran i jedan od glavnim pokretača problema u Münchenu ponovno je u glavnom fokusu. Bild piše kako je ljutiti Franck Ribery izašao prije svih s posljednjeg treninga u petak, istuširao se i napustio klupske prostorije dok su njegovi suigrači još uvijek bili na terenu.

Bayern u subotu igra sa Schalkeom, a Niko Kovač mu je vjerojatno priopćio da utakmicu neće krenuti u prvoj postavi pa se naljutio.

Najpoznatiji skandali Francka Riberyja

Ribery ove sezone samo niže incidente. Sredinom rujna je napao fotografa ispred Allianz Arene, a onda je u studenom udario bivšeg nogometaša Patricka Guilloua koji ga je kritizirao nakon poraza Bayerna od Borussije Dortmund. 

Posljednji ispad imao je u siječnju. Na društvenim se mrežama pohvalio fotografijom s večere na kojoj je naručio odrezak umočen u 24-karatno zlato u iznosu od 1200 eura. Navijači su ih zasuli kritikama, a on je potom poslao skandaloznu poruku.

- U 2019. godini supruga i ja se nećemo ustručavati. Počet ćemo sa svim zavidnima, mrziteljima, svima onima koji su nastali iz probušenog kondoma. Je*em vaše majke, vaše bake i čitavo vaše porijeklo. Ništa ja vama ne dugujem, dugujem svoj uspjeh isključivo Bogu, sebi i onima koji su vjerovali u mene. Svi vi ostali samo ste kamenčić u mojoj čarapi - poručio im je tada Francuz.

Vjerojatno i najpoznatiji koji se veže uz njegovo ime je onaj kada se zabavljao s maloljetnom prostitutkom, a četiri godine nakon toga je morao na policiju jer je prijatelju dao 15.000 eura kako bi ovaj unajmio deset eskort djevojaka.

Nepredvidiv je i na terenu, a posebno se pamti njegova nervoza u utakmici s Real Madridom tijekom koje je ošamario Danija Carvajala.

- Bilo je tenzija i nervoze. Da, udario sam ga, ali se ne kajem zbog reakcije, jer je i on mene udario - rekao je tada Ribery.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 11.02.2019.

    Pre Stara Ekipa !!!! Nema Pojačanja za Niku, čudi me kako su i Drugi !!! A i Niko još na Klupi !!!! Nešta tu neštima,Izgleda Igraju protiv njega !!

  • denderi 1 10.02.2019.

    lupit će njega njemci po novčaniku ..pamtiti će on svoju bahatost ..ipak je on samo mulat

  • statebriga1312 10.02.2019.

    Nez sta bayern ceka sa tim Robenom k Riberijem?

Komentiraj...
Vidi sve komentare