Obavijesti

Sport

Komentari 32

Problemi za Kovača: Ribery se naljutio i pobjegao s treninga...

Problemi za Kovača: Ribery se naljutio i pobjegao s treninga...
2

Na posljednjem treningu prije utakmice sa Schalkeom Franck Ribery je ljutito skinuo rukavice i domarširao u svlačionicu. Istuširao se i napustio klupske prostorije dok su njegovi suigrači još uvijek bili na terenu

VIDEO

Ribery je bijesno skinuo rukavice i napustio teren. Ne radi se o ozljedi jer je problem s tetivama riješio. Riječ je o nekakvom nezadovoljstvu, opisuje Bild scenu s posljednjeg treninga Bayerna.

Francuski veteran i jedan od glavnim pokretača problema u Münchenu ponovno je u glavnom fokusu. Bild piše kako je ljutiti Franck Ribery izašao prije svih s posljednjeg treninga u petak, istuširao se i napustio klupske prostorije dok su njegovi suigrači još uvijek bili na terenu.

Bayern u subotu igra sa Schalkeom, a Niko Kovač mu je vjerojatno priopćio da utakmicu neće krenuti u prvoj postavi pa se naljutio.

Najpoznatiji skandali Francka Riberyja

Ribery ove sezone samo niže incidente. Sredinom rujna je napao fotografa ispred Allianz Arene, a onda je u studenom udario bivšeg nogometaša Patricka Guilloua koji ga je kritizirao nakon poraza Bayerna od Borussije Dortmund. 

Posljednji ispad imao je u siječnju. Na društvenim se mrežama pohvalio fotografijom s večere na kojoj je naručio odrezak umočen u 24-karatno zlato u iznosu od 1200 eura. Navijači su ih zasuli kritikama, a on je potom poslao skandaloznu poruku.

- U 2019. godini supruga i ja se nećemo ustručavati. Počet ćemo sa svim zavidnima, mrziteljima, svima onima koji su nastali iz probušenog kondoma. Je*em vaše majke, vaše bake i čitavo vaše porijeklo. Ništa ja vama ne dugujem, dugujem svoj uspjeh isključivo Bogu, sebi i onima koji su vjerovali u mene. Svi vi ostali samo ste kamenčić u mojoj čarapi - poručio im je tada Francuz.

Vjerojatno i najpoznatiji koji se veže uz njegovo ime je onaj kada se zabavljao s maloljetnom prostitutkom, a četiri godine nakon toga je morao na policiju jer je prijatelju dao 15.000 eura kako bi ovaj unajmio deset eskort djevojaka.

Nepredvidiv je i na terenu, a posebno se pamti njegova nervoza u utakmici s Real Madridom tijekom koje je ošamario Danija Carvajala.

- Bilo je tenzija i nervoze. Da, udario sam ga, ali se ne kajem zbog reakcije, jer je i on mene udario - rekao je tada Ribery.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub