To je to što me zanima!

Prošao bez ozljeda: Juveov Costa imao prometnu nesreću

Još nije poznato tko je prouzročio nesreću, i je li nesreći koja se dogodila u Sjevernoj Italiji kumovao alkohol ili neki drugi opijati. Costin Jeep je poprilično oštećen, kao i Fiat Punto od drugog sudionika nesreće...
Vidi originalni članak

Juventusov igrač Douglas Costa imao je nesreću u ponedjeljak ujutro u svome Jeepu, pišu talijanski mediji. Brazilski napadač prošao je bez ozljeda, no čovjek koji je bio u drugom automobilu završio je u bolnici.

Još nije poznato tko je prouzročio nesreću, i je li nesreći koja se dogodila u Sjevernoj Italiji kumovao alkohol ili neki drugi opijati. Costin Jeep je poprilično oštećen, kao i Fiat Punto od drugog sudionika nesreće. 

Brazilcu je ovo već druga nesreća, a prvu je imao prije četiri godine kada je igrao za Bayern. On i njegov brat su u Audiju prošli kroz crveno pa se  sudarili u tramvaj. Prošli su bez ozljeda, a zaradili su kaznu od 7000 tisuća eura.

Costa ove sezone nije baš na razini kao prijašnjih godina, a to se vidi i po statistici koja nije baš bajna. U 24 utakmice je zabio samo jedan gola i dva puta asistirao, što je ipak premalo za krilnog napadača i talenta poput njega.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 05.02.2019.

    Sramota za pljuvanje ali sto se toga tice, ima itekako gorih igraca. Jedan je primjer veliki Totti, Ramos itd...Neopravdano ali nije on jedini koji je to napravio. Iako su brazilci na pola divlji.

  • globus 05.02.2019.

    Onim pljuvanjem si je već potpisao ispisnicu iz kluba, sad je samo potvrdio to. Na ljeto ide na prvu bolju ponudu

  • contreras 04.02.2019.

    Pogle ga. ..pljuva favelas

Komentiraj...
Vidi sve komentare