To je to što me zanima!

Prvak se vratio kući: Natečeni Stipe proslavio teškašku titulu

Na nevjerojatan način je Stipe Miočić vratio teškaški pojas UFC-a u svoje vlasništvo. Krajem četvrte runde nokautirao je Daniela Cormiera i osvojio naslov prvaka s kojim se vratio u rodni Cleveland
Vidi originalni članak

Ja sam svjetski prvak! Cleveland, imamo prvaka! Hrvatska, imamo prvaka, vikao je Stipe Miočić nakon što je prvi put osvojio teškaški pojas u borbi protiv Fabricija Werduma. To mu je prolazilo i kroz glavu kad je nokautirao Daniela Cormiera i zaplesao kolo a'la Stipe.

ZAPLESAO 'KOLO' Stipe, kakvo je to slavlje bilo? 'Ma nemam pojma... Idiot sam'

MIOČIĆ NOKAUTIRAO CORMIERA Video nokauta: Direkt u glavu, munjevita serija i - doviđenja!

- Ja sam onaj tip koji na tulumima radi glupe stvari. Idiot sam, obuzeo me adrenalin, a kad sam uzbuđen, radim gluposti - priznao je Miočić i objasnio da je ples inspiriran popularnim američkim filmom "Old School" ili, kako je preveden u Hrvatskoj, "Dani slave" (2003). 

A nakon što je otplesao kolo i odradio obveze prema organizatorima, zaputio se u rodni Cleveland. Nekoliko sati nakon borbe sigurno mu nije bilo svejedno. Adrenalin više nije bio na najvišoj razini, tijelo se počelo hladiti, a tu nastupaju bolovi. No, iako je na licu imao velike tragove 'faceliftinga' kojeg mu je napravio Daniel Cormier, prvak je sa smiješkom proslavio povratak titule u Cleveland.

DANA WHITE Šef UFC-a posuo se pepelom: 'Stipe je najveći teškaš ikada'

MIOČIĆEV OTAC: 'Stipe me nazvao nakon borbe i rekao: Tata, ovo je i za tebe...'

Kad su Brownsi i Cavaliersi ostali bez 'zlata', Stipe je vratio pojas u grad. Ipak, ne može Cleveland bez prvaka. Već na povratku u aerodrom Stipu su dočekali fanovi i ugrabili priliku za brzo fotografiranje s prvakom teške kategorije.

Slavlje se nastavilo do dugo u noć u noćnom klubu, a nakon toga se Stipe vratio k svojoj kćerkici Meelah Claire. A, treba se i naspavati za 'nastavak' slavlja jer mu je dan nakon borbe na rasporedu slavlje 37. rođendana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Imao je što slaviti Stipe. Na nevjerojatan način vratio se na tron teške kategorije i pokazao da je najbolji u povijesti teške kategorije u oktogonu. Sad mu slijedi proslava rođendana i odmor, a onda nastavak priče. Ali, neka uživa dok još može, jer - zaslužio je.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • brane456 19.08.2019.

    Pravi borac, od srca navijam za njega, zato šro je hrvat i vrijedan čovjek. Želuo bi još jedan pobjednički meć i da se povuće.😎😇😇

  • 19.08.2019.

    obožavam ovog tipa, bravo majstore, ma tko ga može mrziti.... 💪💪💪

  • Ronald555 19.08.2019.

    jel ne slavi na moru negdje u hrvatskoj...ili zaboravio korijene

Komentiraj...
Vidi sve komentare