To je to što me zanima!

Prvi put Dinamu i Rijeci sudit će stranac, a Hrvati sude Europu

Antoniou Menelaus glavni je sudac nedjeljnog derbija HNL-a, dok će Dario Bel suditi Hajduku i Slaven Belupu na Poljudu. Duje Strukan dijeli pravdu na utakmici Konferencijske lige
Vidi originalni članak

Dinamo će ovaj tjedan u obje utakmice imati nesvakidašnju sudačku postavu. U srijedu će mu, u zaostaloj utakmici protiv Istre u Puli, suditi debitant Mateo Erceg (27), a za vikend: ciparska trojka.

POGLEDAJTE VIDEO: Djevojka u ogrtaču pratila Bad Blue Boyse

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Antoniou Menelaus bit će glavni sudac derbija protiv Rijeke koji se u nedjelju od 17.30 igra na Maksimiru. Pomoćnici su mu Socratous Kyriakos i Komodromos Iraklis, a četvrti je sudac čakovčanin Patrik Kolarić. U VAR sobi također će biti Ciprani, Kostas Rovertas i Evagoru Evagoras.

Menelaus je sudio i jesenski derbi Hajduka i Osijeka na Poljudu (3-1) u kojem je, po mišljenju sudačke komisije, dobro procijenio dvije sporne situacije kad nije dosudio penal za Osijek, a jest za Hajduk.

Utakmicu Hajduka i Slaven Belupa sudi Osječanin Dario Bel, koji je dijelio pravdu u derbiju Dinama i Hajduka u veljači. Istri i Lokomotivi sudi Igor Pajač iz Zeline, Varaždinu i Gorici Jakov Titlić iz Potravlja, a Osijeku i Šibeniku Zagrepčanin Ante Čulina.

Strukan delegiran za Europu

HNS je u utorak objavio kako je za uzvratnu utakmicu osmine finala Konferencijske lige između Djurgårdensa i Lecha u četvrtak Uefa delegirala Splićanina Duju Strukana.

Pomoćnici su mu Bojan Zobenica i Alen Jakšić. Igor Pajač četvrti je sudac, a u VAR sobi bit će Ivan Bebek. Poljaci na uzvrat u Švedsku idu s prednošću 2-0, a prvi gol donio im je bivši igrač Hajduka Antonio Milić.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Oršić Bog nogometa 14.03.2023.

    Totalno nebitno ko sudi,Dinamo uzima duplu krunu.

  • 03041 14.03.2023.

    Nažalost Rijeka ovo obiva

  • zakućuspreman 14.03.2023.

    Ma Hajduk je daleko najpopularniji klub u HR

Komentiraj...
Vidi sve komentare