To je to što me zanima!

PSG odlučio prihvatiti Realovu ponudu: Mbappe ide u Madrid!

Objava transfera mogla bi već stići u petak, a mladi napadač mogao bi se pojaviti u novom klubu prije nego se pridruži reprezentaciji u pripremama za utakmicu s Bosnom i Hercegovinom, javlja Marca
Vidi originalni članak

Real Madrid i PSG okončat će sagu oko transfera Kyliana Mbappea, javlja Marca.

DRAMA ZA KRAJ MERCATA PSG ne pušta Mbappéa: Real je dužan, a njihova ponuda od 160 milijuna eura nas je uvrijedila!

Proteklih dana stvari su se zakuhale, a mladi Francuz u više je navrata poručio Parižanima kako želi u 'kraljevski klub'. Iako je ranije govorio kako želi da PSG bude konkurentan, očito mu ni dolazak Lea Messija nije bio dovoljan. Ili je pak, upravo to i presudilo da otiđe. Njegov ego nije htio još jednu zvijezdu.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi maše navijačima PSG-a

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bilo kako bilo, PSG je na kraju priče odlučio prihvatiti Realovu ponudu tešku 170 milijuna eura uz još deset milijuna bonusa.

Kako piše Marca, objava transfera mogla bi već stići u petak, a mladi napadač mogao bi se pojaviti u novom klubu prije nego se pridruži reprezentaciji u pripremama za utakmicu s Bosnom i Hercegovinom.

LOŠI ODNOSI? Mbappe osamljen na treningu

Predsjednik PSG-a Al Khelaifi istaknuo je kako je zgađen cijelom situacijom, no nije rekao kako igrač neće otići. To je rekao odmah nakon ždrijeba Lige prvaka, a tada je istaknuo i kako dolazak Cristiana Ronalda - nije opcija.

24SATA U ISTANBULU Imamo skupinu smrti! Messi na City i Leipzig, Barcelona protiv Bayerna, Real ponovo s Interom

Mbappe će tako otići u Real gdje bi instantno trebao postati glavna zvijezda, a time će mu se i ispuniti želja o kojoj se priča već godinama...

Idi na 24sata

Komentari 166

  • Lucky Luciano1203 27.08.2021.

    Real Madrid je, iako to zvuci ironicno, posljednji bedem odbrane nogometa u europi, od ovih arapskih i ruskih milijardera, koji ce s vremenom unistiti ovu igru, radi svoje koristi.. Nije bas da mu PSG nije mogao omoguciti istu lovu kao i Real, ali ocito je odabrao veci klub, klub koji se ne boji da ce jednog dana biti inferioran u odnosu na naftaske milijardere i njihove europske sponzoruse tipa city, psg..

  • Mrki Medo 27.08.2021.

    Znači ode i Real u bakrot

  • Zukizuki 27.08.2021.

    Bolje za njega 170M nego što su kupili Hazarda i Jovića...to je bilo bacanje love a ovo je top investicija od igračkih kvaliteta do marketinga!

Komentiraj...
Vidi sve komentare