To je to što me zanima!

PSV senzacionalno preokrenuo, Bartolec asistirao u pobjedi...

Dok Nenad Bjelica nije pretjerano zadovoljan igrom svoje momčadi u utakmici protiv Saburtala, nisu niti ostali susreti kvalifikacija za Ligu prvaka baš ostavljali bez daha, osim možda jednoga...
Vidi originalni članak

Dinamo je 2-0 pobijedio Saburtalo u prvom susretu 2. pretkola Lige prvaka u Tbilisiju. Strijelci su za Dinamo bili Oršić i Petković, a oba gola su "modri" postigli u drugom poluvremenu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U ostalim susretima kvalifikacija za Ligu prvaka bilo je i uzbudljivijih susreta, no to nije bilo teško nadmašiti s obzirom na to da Dinamo nije pokazao najatraktivniju igru u večerašnjem ogledu. 

No zato su PSV i Basel odigrali zanimljivu utakmicu. PSV je poveo već u 14. minuti pogotkom Brume, ali su gosti izjednačili zadnjoj minuti prije odlaska na odmor. U drugom je dijelu PSV bio manje dominantan te je Basel iskoristio šansu u 79. minuti da preko Alderete stigne do vodstva 2-1. Ipak, domaćini su preokrenuli. Prvo Lammers trese mrežu u 89. za izjednačenje, a nakon njega to čini i Malen za konačnih 3-2 u sučevoj nadoknadi.

KAKO SU IGRALI? Livaković branio što je trebalo, Oršić pokazao koliko vrijedi...

Prošlosezonski protivnici Zagrepčana u Europskoj ligi, Viktoria iz Plzena, nisu iskoristili prednost domaćeg terena protiv grčkog Olympiakosa te je rezultat koji je na semaforu bio pri prvom sučevom zvižduku, bio i pri zadnjem. Viktoria - Olympiakos 0-0.

STRATEG MODRIH NIJE ODUŠEVLJEN Bjelica: Nismo uspjeli igrače uvjeriti koliko su Gruzijci dobri

Hrvatski branič Karlo Bartolec bio je asistent za prvi pogodak FC Kopenhagena koji je u prvoj utakmici 2. pretkola nogometne Lige prvaka kao gost u Oswestryju svladao velškog predstavnika TNS sa 2-0. Bartolec je asistirao u 18. minuti Sotiriouu, dok je drugi pogodak postigao Skov u 61. minuti iz penala.

KOMENTAR Rezultat bolji od dojma: Bjelica išao na sigurno, junak je Oršić!

Ciparski APOEL je slavio protiv Sutjeske u Nikšiću minimalnim rezultatom pogotkom iz penala. U 42. minuti precizan je bio De Vincenti za prvi i jedini pogodak u susretu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare