To je to što me zanima!

'Radio sam s Panuccijem, ne zna nijedan jezik uz talijanski'

Panucci je poput svih talijanskih trenera, njemu je najbitnija obrana. I kada defenziva funkcionira, onda se sve gradi prema naprijed. Teško mi je reći kako bi se snašao u hrvatskom okruženju, jezik je problem, priča Mustedanagić
Vidi originalni članak

Bili smo zajedno u Albaniji, no imali smo dvije različite funkcije, kaže nam Džemal Mustedanagić (64), donedavno izbornik albanske U-17 reprezentacije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Christian Panucci navodno je kandidat za novog trenera Osijeka. A rad nekadašnjeg braniča Milana i Reala Mustedanagić dobro poznaje.

- Panucci je poput svih talijanskih trenera, njemu je najbitnija obrana. I kada defenziva funkcionira, onda se sve gradi prema naprijed. Teško mi je reći kako bi se snašao u hrvatskom okruženju, govori samo talijanski jezik, što bi mogao biti problem. U reprezentaciji je uvijek uza se imao prevoditelja.

STRANAC U GRADSKOM VRTU Senzacija: Na klupu Osijeka bi trebao stići Christian Panucci!

Ipak, Mustedanagić o 46-godišnjem Talijanu govori samo u superlativima...

- Panucci je veliki radnik, pravi profesionalac koji je potpuno predan svom poslu. Ali ne znam baš ništa o njegovom potencijalnom dolasku u Osijek - kaže Mustedanagić.

ZVJEZDANA IMENA Nova bomba: I Hernan Crespo je kandidat za klupu Osijeka?!

U Osijeku bi ga moglo dočekati i jedno poznato lice, napadač Marko Dugandžić, kojeg je Panucci 2016. vodio u Ternani, tadašnjem talijanskom drugoligašu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • čončika 28.09.2019.

    Zar je Igor Bišćan skuplji od tih nedokazanih eventualnih stranih trenera?

  • Zlatan 10 27.09.2019.

    Ne znam kako ce OLUJA prihvatit nekog tko nije Hrvatski trener hahahah, zasto ne neki domaci po mogucnosti iz 95 god

  • dottie 27.09.2019.

    Bas "cudno" da Talijan ne zna nijedan drugi jezik osim talijanskog. Ovako je prije svakog trenera dolaze Mourinho, Capello, a na kraju bude Zekic Jurcic i takvi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare