To je to što me zanima!

Rakić sve bliže borbi za titulu: Izdominirao Anthonyja Smitha

Rakić je sad na omjeru 13-2, a Smith na 33-16. Nove ljestvice trebale bi dosad osmoplasiranog Rakića dovesti na dosadašnje Smithovo peto mjesto te je sve bliže borbi za titulu
Vidi originalni članak

Fantastični austrijski UFC borac srpskih korijena Aleksandar Rakić po prvi put se borio pod srpskom zastavom u UFC-ovoj priredbi u Las Vegasu i uvjerljivo je slavio protiv konkurenta u poluteškoj kategoriji Anthonyja Smitha u tri runde.

Rakić je opasno krenuo s jakim low-kickovima, a s jednim je i srušio Smitha. Ipak, Smith se jedva izvukao, no prva runda već je tu uvjerljivo pripala srpskom borcu, a i u drugoj rundi solidan je dio borbe prošao u parteru.

Treća runda započela je novim jakim udarcima Rakića, a potom je Smith opet završio na podu i u miru okončao borbu te slavio odlukom sudaca.

Rakić je sad na omjeru 13-2, a Smith na 33-16. Nove ljestvice trebale bi dosad osmoplasiranog Rakića dovesti na dosadašnje Smithovo peto mjesto, nakon čega bi mogao biti možda samo jednu borbu od napada na UFC titulu do 93 kilograma.

Magny sredio Lawlera

U drugoj borbi koja je također slovila kao glavni dio večeri, u velter kategoriji sukobili su se Neil Magny i bivši svjetski prvak Robbie Lawler.

POGLEDAJTE 24 PITANJA ALEKSANDRA RAKIĆA: 

Magny je otpočetka htio održati distancu s Lawlerom, no dobro se borio i kad mu je Lawler bio blizu. Krajem prve runde Magny ga je srušio i zadržao na podu do zvona, a većinu druge runde Lawler je također proveo na podu. 

U trećoj rundi Lawler je pokušao okrenuti stvari u svoju korist, no samo ga je jednom pogodio malo jače desnom šakom, a Magny je odigrao dosta pametno te ga smirivao taman toliko koliko je trebalo da mirno privede borbu kraju.

Svi rezultati

  • Aleksandar Rakić pobijedio Anthonyja Smitha jednoglasnom odlukom sudaca
  • Neil Magny pobijedio Robbieja Lawlera jednoglasnom odlukom sudaca
  • Alexa Grasso pobijedila Ji Yeon Kim jednoglasnom odlukom sudaca
  • Ricardo Lamas pobijedio Billa Algea jednoglasnom odlukom sudaca
  • Impa Kasanganay pobijedio Makija Pitola jednoglasnom odlukom sudaca
  • Zak Cummings pobijedio Alessija Di Chirica jednoglasnom odlukom sudaca
  • Alex Cacerese pobijedio Austina Springera prekidom gušenjem
  • Sean Brady pobijedio Christiana Aguileru prekidom giljotinom
  • Polyana Viana pobijedila Emily Whitmire prekidom polugom
  • Mallory Martin pobijedila Hannah Cifers prekidom gušenjem

POGLEDAJTE SPEKTAKL ARMAGEDON 2: 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Tadija Lošo 31.08.2020.

    Smijesno je koliko ce dugo moci Rakic i srpske medije sakriti da mu je majka hrvatica iz Odžaka(Nada). Baka i djed, Mara i Stijepan😆. Meni je svejedno, normalno da je to sta mu je otac. Ali cinjenica kaze da je pola hrvat. Mi imamo dosta top boraca nama tudje netreba. Inace mu zelim sve najbolje!!

  • SlucajniOdabir 30.08.2020.

    Kod Rakica je 2% talenata a 98% tezak rad. Nevjerovatno discipliniran borac, trenira ko konj cijelu godinu. Pratim ga vec neko vrijeme. Izuzetna osoba, kulturan i pametan momak. Po meni uz Soldica trenutno najbolji borac na nasim prostorima.

  • ivan933_1 30.08.2020.

    Bravo za Rakića još samo cekam soldića da konačno prihvati ugovor od UFCa ,da imamo sto više boraca sa naših prostora

Komentiraj...
Vidi sve komentare