To je to što me zanima!

VIDEO Rakitić je bacio Barcu na koljena! Zabio joj je bombu pa gospodski nije htio slaviti gol

Barcelona nastavlja s lošim igrama u Sevilli, u polufinalu Kupa kralja. Stoper Koundé načeo je Katalonce u 25. minuti, a Ivan pet minuta prije kraja udvostručio za veliku prednost uoči uzvrata (2-0)
Vidi originalni članak

Desetkovana Barcelona u Sevilli, u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa kralja, nije mogla izvući više od poraza 2-0. Usprkos relativno raspoloženom Messiju, koji je imao nekoliko solidnih prilika, protiv silnih izostanaka nije se mogla suprostaviti andaluškom stroju.

POGLEDAJTE VIDEO: Rakitićev oproštaj od Barcelone

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A zasjao je, dakako, i Hrvat Ivan Rakitić, koji je osjetio kako je to zabiti bivšem klubu. Igrala se 85. minuta kad su domaćini na praznom Sánchez Pizjuánu jurnuli u kontru, a bivši hrvatski reprezentativac vagao što će i - raspalio "kroz uši" Ter Stegena.

Održao je obećanje uoči utakmice i nije slavio gol. Tek je, dakako, poljubio prsten za svoju suprugu Raquel i kćeri Altheu i Adaru.

POGLEDAJTE VIDEO: Rakitićev gol od 4:17

Stoper Jules Koundé od 50 milijuna eura, koji je lakoćom zaustavljao Barcelonine napade, stigao je i zabiti u 25. minuti krasnim udarcem s desne strane iskosa u suprotni kut.

Sevilla čistu pobjedu i šestu utakmicu bez primljenog gola umnogome može zahvaliti golmanu Bonu koji se istaknuo dvama fantastičnim obranama Messijevih udaraca. Jednom iz igre, iz naleta, drugi put iz slobodnjaka. Bacao se Marokanac kao mačka i sačuvao mrežu netaknutom.

NEVJEROJATNE BROJKE Kako Messi troši silne milijune?

Domaćini su u ovom derbiju bili bez Lucasa Ocamposa i Óscara Rodrígueza, a gosti bez čak osmorice važnih igrača: Desta, Pjanića, Brathwaitea, Arauja, Piquea, Sergija Roberta, Ansu Fatija i Philippea Coutinha.

Uzvrat na Camp Nouu bit će 3. ožujka, a u drugom polufinalu u četvrtak se sastaju Athletic Bilbao i Levante.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • 2high4thissheet 11.02.2021.

    Ove tekme barce je baš teško gledati, 80% tekme Messi protiv golmana, kad ode za EL će se borit

  • LUKAM10 LEGENDA 11.02.2021.

    Ovi raketa izludija Messija,kad igra kontra njega

  • nogofil 11.02.2021.

    Ja već desetljećima navijam za Barcelonu. Ali se više na njezinim utakmicama neću više nervirati. Neću, tako dugo dok igra Busquets. Ja u životu nisam vidio sporijeg igrača, koji uz to može tek skočiti pedalj od zemlje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare