To je to što me zanima!

'Rakitić? Taj se nije ni pojavio!'

Barcelona polako predaje naslov, a hrvatski reprezentativac je igrao tako kao da nije ni došao na utakmicu. Jedan šut na gol i to je sve. Nije čudo da je baš on prvi zamijenjen, pišu Marca, As i Mundo Deportivo
Vidi originalni članak

Teški dani za Barcelonu. Kad se nastavi Liga prvaka čeka ih uzvrat osmine finala s Napolijem kojeg je Gattuso oblikovao po uzoru na sebe nogometaša pa stvorio tvrdu, 'kvrgavu', fajtersku momčad, ali s nekoliko klasa u napadu (Insigne, Mertens, Callejón...). U prvoj utakmici bilo je 1-1.

A u La Ligi... Od povratka nakon korona pauze tri pobjede i - tri remija. Prvo mjesto prepušteno Realu koji s pobjedom protiv Getafea (igra se u Madridu, u četvrtak od 22:00) može pobjeći na četiri boda prednosti. Međusobnog obračuna više nema, El Clasico se do kraja sezone neće igrati.

VIDEO: RAKITIĆ JE U OŽUJKU NAPUNIO 32 GODINE

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U srijedu navečer na Nou Campu, u ludoj utakmici s tri penala (jedan ponovljen) i jednim autogolom, Barci je bod(ove) otkinuo i Simeoneov Atletico Madrid (2-2). Cijeli klub je cirkus, gazde svlačionice ne podnose trenera Setiena, u upravi traju dvorske borbe, a mediji su se nakon još jednog razočaranja iskalili i na - našem Ivanu Rakitiću.

- Jedino što je Rakitić večeras napravio za Barcelonu bio je: jedan neprecizni šut iz daljine - piše katalonski El Mundo Deportivo.

- Ni ulasci iz drugog plana, ni kreacije igre iz povučenije pozicije. Bez doprinosa Barcinoj igri prema naprijed. Hrvat je bio; nevidljiv - ocjenjuje Marca.

- Hrvat zapravo nije ni bio prisutan na ovoj utakmici. Bez rješenja u obrani, bez rješenja u napadu, loša pozicijska. Jedan šut iz daljine koji je Oblak lako obranio. Nije čudo da je Setien baš Rakitića zamijenio prvog - piše madridski As.

Raketa je s travnjaka povučen u 63. minuti, odmah nakon drugog gola gostiju, a zajedničke ocjene Marcinih novinara i čitatelja ipak nalaze trojicu još lošijih od 'vatrenog' veznjaka. To su Suarez, Pique i Alba.

Leo Messi je samo jedan. On je čarobnjak, ostali su 'tek' nogometaši. Od Rakitića nadalje.

Evo naslovnica španjolskih sportskih dnevnika dan nakon još jednog razočaranja u nogometnoj Kataloniji...

Idi na 24sata

Komentari 40

  • SamoJaZnam. 01.07.2020.

    "nakon sto vi atleticovi igraci pokusali izaci u pritisak, Barcelona je kroz trokute otvarala Rakitica i tako su izlazili na protivnicku polovicu gdje se rakitic otvarao na jacu desnu nogu" insta:bw.tactic zanimljivo je da ga ljudi pljuju a neko ko se bavi analizama u nogometu nije rekao ni jednu zamjerku za jucerasnju igru.. dapace.. zanimljivo

  • Zizou10Amrum 01.07.2020.

    A suarez?? A busqets?? Bitno da raketa nije dosao na tekmu.. ostali su bili bas mrak..

  • Zlatan 10 01.07.2020.

    Nema frke dolazi Mire uskoro a kornjaca Rakitic neka vec pocne da se pakuje

Komentiraj...
Vidi sve komentare