Obavijesti

Sport

Komentari 40

'Rakitić? Taj se nije ni pojavio!'

'Rakitić? Taj se nije ni pojavio!'

Barcelona polako predaje naslov, a hrvatski reprezentativac je igrao tako kao da nije ni došao na utakmicu. Jedan šut na gol i to je sve. Nije čudo da je baš on prvi zamijenjen, pišu Marca, As i Mundo Deportivo

VIDEO

Teški dani za Barcelonu. Kad se nastavi Liga prvaka čeka ih uzvrat osmine finala s Napolijem kojeg je Gattuso oblikovao po uzoru na sebe nogometaša pa stvorio tvrdu, 'kvrgavu', fajtersku momčad, ali s nekoliko klasa u napadu (Insigne, Mertens, Callejón...). U prvoj utakmici bilo je 1-1.

A u La Ligi... Od povratka nakon korona pauze tri pobjede i - tri remija. Prvo mjesto prepušteno Realu koji s pobjedom protiv Getafea (igra se u Madridu, u četvrtak od 22:00) može pobjeći na četiri boda prednosti. Međusobnog obračuna više nema, El Clasico se do kraja sezone neće igrati.

VIDEO: RAKITIĆ JE U OŽUJKU NAPUNIO 32 GODINE

Pokretanje videa...

Ivan rakitić slavi rođendan 00:06

U srijedu navečer na Nou Campu, u ludoj utakmici s tri penala (jedan ponovljen) i jednim autogolom, Barci je bod(ove) otkinuo i Simeoneov Atletico Madrid (2-2). Cijeli klub je cirkus, gazde svlačionice ne podnose trenera Setiena, u upravi traju dvorske borbe, a mediji su se nakon još jednog razočaranja iskalili i na - našem Ivanu Rakitiću.

- Jedino što je Rakitić večeras napravio za Barcelonu bio je: jedan neprecizni šut iz daljine - piše katalonski El Mundo Deportivo.

- Ni ulasci iz drugog plana, ni kreacije igre iz povučenije pozicije. Bez doprinosa Barcinoj igri prema naprijed. Hrvat je bio; nevidljiv - ocjenjuje Marca.

- Hrvat zapravo nije ni bio prisutan na ovoj utakmici. Bez rješenja u obrani, bez rješenja u napadu, loša pozicijska. Jedan šut iz daljine koji je Oblak lako obranio. Nije čudo da je Setien baš Rakitića zamijenio prvog - piše madridski As.

Raketa je s travnjaka povučen u 63. minuti, odmah nakon drugog gola gostiju, a zajedničke ocjene Marcinih novinara i čitatelja ipak nalaze trojicu još lošijih od 'vatrenog' veznjaka. To su Suarez, Pique i Alba.

Leo Messi je samo jedan. On je čarobnjak, ostali su 'tek' nogometaši. Od Rakitića nadalje.

Evo naslovnica španjolskih sportskih dnevnika dan nakon još jednog razočaranja u nogometnoj Kataloniji...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu