To je to što me zanima!

Rakitić uprskao gol, Barcelona prosula bodove! Real bliže tituli

Barceloni je dva gola donijela kombinacija Suarez - Messi, a oba su bila s Urugvajcem u ulozi strijelca. Ipak, Iago Aspas nije htio dati gostima sva tri boda te je u 88. minuti zabio slobodnjak
Vidi originalni članak

Barcelona je remizirala u 32. kolu španjolske Primere u gostima kod Celte 2-2.

U 20. minuti Barcelona je povela lukavim golom Luisa Suareza. Celta je poput nekih ostalih momčadi na slobodnjaku branila gol liniju kako bi onemogućila Messiju udarac, a zato je sad Leo lukavo nabacio Suarezu koji je stajao na nekoliko metara od gola. S lakoćom je glavom poentirao za 1-0.

U 50. minuti izjednačio je Fedor Smolov, a taj gol je djelomično skrivio i hrvatski nogometaš Ivan Rakitić. Izgubio je loptu na centru, a to je naposljetku završilo golom za Celtu. Usprkos tomu, Raketa je bio jedan od najbolje ocijenjenih Barceloninih igrača na utakmici.

Ipak, kombinacija Messi - Suarez u 67. minuti vraća Barceloni vodstvo, no Iago Aspas jednostavno nije htio dati gostima sva tri boda. U 88. minuti zabio je iz slobodnjaka!

U sudačkoj nadoknadi Celta je zamalo i povela, no Ter Stegen je briljantno obranio...

Filip Bradarić za Celtu je ušao u 60. minuti, a Rakitić je igrao cijelu utakmicu.

Barcelona sad ima bod više od Reala, no i utakmicu više, a 'kraljevski klub' u nedjelju gostuje kod Espanyola.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • sport28 28.06.2020.

    Kao fan Reala, Rakitić je jučer bio igrač utakmice, nevjerovatno koliko ke zreo igrac, tehnicki odlican, kako cita igru, ma sve , i onda se guraju neki poluveznjaci ispred njega.. ter stegen puno grijesi u igri nogom.. messi igra samo sa loptom.. ne znam bojim se da Real uzima titulu, napokon 😁🤜🤛

  • Krušo Hagur 28.06.2020.

    Sad će ljigavi Real biti prvi, opet se krade za njih. Prošli put im gol nije poništilo.

  • KRALJMATJAŽ_2 28.06.2020.

    Raketič nije u formi...zadnjih 5 godina...

Komentiraj...
Vidi sve komentare