To je to što me zanima!

Konačan raspad u ponoć: Svi Englezi napustili Superligu!

Manchester City prvi je napustio Superligu, a taman uoči ponoći isto su napravili i ostali engleski klubovi. Superliga je vjerojatno doživjela i konačan udarac, samo 48 sati nakon osnutka
Vidi originalni članak

We are out! U prijevodu, mi izlazimo iz ove igre zvane Superliga, poručili su svi engleski klubovi, njih šest! Manchester Cityju, koji je prvi rekao "ne" nogometnoj tvorevini, malo prije ponoći pridružili su se svi ostali; Liverpool, Man. United, Tottenham, Arsenal i, samo što nije službeno, Chelsea.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Englezi su zabili vjerojatno zadnji čavao u lijes Superlige nakon svih prijetnji koje su stigle iz Uefe i prosvjeda, kritika i koječega što su priredili navijači. Oni Chelseajevi prosvjedovali su protiv Superlige pred Stamford Bridgeom pa kad su čuli vijest da njihov klub izlazi, počeli su slaviti. Cityju je, pak, na potezu čestitao predsjednik Uefe Aleksander Čeferin.

EKSKLUZIVNO Bilić: Superliga je metak u čelo nogometa kakav znamo, snovi će nestati, sportski motivi...

- Uzbuđen sam što se City vraća u našu europsku nogometnu obitelj. Pokazali su inteligenciju slušajući naše glasove, najviše svojih navijača. Potrebna je hraborst da se prizna pogreška, ali nisam nikada sumnjao. Veselim se što ćemo surađivati zajedno i dalje za budućnost europskog nogometa.

Florentino Perez, međutim, u utorak navečer nije brinuo, čak je i, vjerovali ili ne, spomenuo Lens kao klub koji može igrati Superligu, a koju su javno poručili da ne žele igrati Liverpoolovi igrači. Štoviše, Liverpool je zbog svega ostao bez sponzora Tribusa.

- Kao partner Liverpoola, ali i velike obitelji njegovih navijača, ne možemo podržati stvaranje novog natjecanja. Držimo se naših vrijednosti i načela te se povlačimo iz sponzorstva. Nogomet pripada navijačima i nikad nije bio zamišljen da na njemu zarađuje nekolicina ljudi.

Englezi su vani, Francuzi, tj. PSG, nije prihvatio pozivnicu, kao ni Nijemci. Ostali su samo Španjolci i Talijani; Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Juventus, Inter i Milan...

STRAHUJE 140 IGRAČA Euro bez igrača iz 12 odmetnutih klubova: Hrvatska bez veznog reda, najpogođenije tri velesile

 

Idi na 24sata

Komentari 218

  • MyLifeMatters 21.04.2021.

    Umjesto da se borite protiv novca vi se borite protiv vjetrenjaca, a da pitam vas vjerne protivnike super lige, ako vam je stalo do nogometa, a ne do novaca i glamura zasto ne gledate 3. Županijsku ligu? Boli vas briga za nogomet, vama je bitno da se igra na lijepom stadionu sa skupim igracima, a to sto je balet postao grublji od nogometa vam također ne smeta. Najbitnije je da se zna kad Neymar prekine s curom i kakvu majicu nosi Ronaldov klinac.

  • 21.04.2021.

    ha ha ha je i dugo trajala ta SUPERLIGA!!!! 😂😂😂⚽️⚽️

  • Jabuka44 21.04.2021.

    Mislili su da ce to proci ispod radara i da ce zgrtati lovu ali su se malo zahebali...nije ih samo UEFA stisla nego i same drzave iz kojih su klubovi...Pereza treba odstraniti iz nogometa, covjek je rak i zlo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare