To je to što me zanima!

Ratnik se vratio i odmah zabio! Mandžukić 'otključao' Crotone

Mandžo je zabio peti gol sezone za Juventus u prvenstvenoj pobjedi protiv Crotonea. Donio je vodstvo "staroj dami" u 52. minuti lijepim golom glavom. Svih pet golova Mario je zabio u Torinu
Vidi originalni članak

Massimiliano Allegri idući će put dobro razmisliti kad odluči ostaviti Marija Mandžukića na klupi, kao što je to učinio u srijedu protiv Barcelone u Torinu (0-0). Miljenik navijača Juventusa zaigrao je od početka u prvenstvenom ogledu protiv Crotonea i - odmah zabio.

Mandžo je u 52. minuti fino skočio na ubačaj Andree Barzaglija i glavom pogodio mrežu pokraj ukopanog golmana Crotonea Alexa Cordaza.

Bio je to tek treći gol hrvatskog reprezentativca u Serie A ove sezone, prvi nakon 20. rujna, kada je donio pobjedu "staroj dami" protiv Fiorentine (1-0). Osim toga, u kolovozu je bio strijelac u visokoj pobjedi nad Cagliarijem (3-0).

Sva tri prvenstvena gola ove sezone Mario je zabio u Torinu, a ima i dva gola u Ligi prvaka za Juve (također oba u Torinu) te jedan za Hrvatsku protiv Finske.

Nakon Mandžukićeva gola Juve se sasvim razigrao i zabio još dva gola gostima iz Crotonea. U 60. minuti Mattia De Sciglio zabio je drugi, a u 71. Medhi Benatia i treći gol za "bianconere" koji su ostali na trećem mjestu ljestvice, dva boda iza Intera i četiri iza Napolija.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Grga_Čvarak 27.11.2017.

    Balić je otišao u Udinese za siću....da je to Mamić dogovarao otišao bi on 10-15 milijuna a ne za 3 .

  • cinquina 27.11.2017.

    Vrlo dobro sažeto...uz opasku da juve bez Pjanića u sredini muku muči s obzirom da je Dybala vec duže vrijeme van forme

  • drkadija 27.11.2017.

    Manđoooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare