To je to što me zanima!

Razmišlja o mirovini: Penezić (32) igra još samo ovu sezonu

Andrea Penezić u lipnju ove godine se udaje te je odlučila posvetiti se u potpunosti obitelji. U 15 godina karijere igrala je za Lokomotivu, Podravku, Krim te sada odrađuje posljednjih šest mjeseci u Vardaru
Vidi originalni članak

Najbolja hrvatska i ponajbolja svjetska rukometašica, 32-godišnja Andrea Penezić, prema svemu sudeći mogla bi završiti igračku karijeru na kraju ove sezone.

Penezić je ovakvu odluku donijela želeći se više posvetiti obitelji i fakultetu u sljedećim godinama. U lipnju ove godine se udaje i u godinama koje slijede obitelj će joj biti na prvom mjestu. Vrhunski rukomet, naravno, može igrati još godinama, no sport će ipak pasti u drugi plan.

Proljetna polusezona bit će joj tako posljednja u karijeri, koju bi lako mogla završiti osvajanjem najvećeg trofeja u svijetu ženskog klupskog rukometa - Lige prvakinja.

Andrea je igračica makedonskog Vardara, a ranije je igrala i za slovenski Krim te našu Podravku. Puno je više toga napravila u klupskom, nego u reprezentativnom rukometu. Dvaput je bila najbolji strijelac Lige prvakinja, a u planu joj je i oproštajna utakmica u reprezentaciji u kvalifikacijama za EP.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • čoviksjuga 03.01.2018.

    Godinama smo imali najbolju igračicu na svijetu a repka nam je bila jad i ruglo. Dokaz koliko pogrešno vodstvo može napraviti štete i sa najboljim igračkim kadrom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare