To je to što me zanima!

Razočarani Toplak: Ne možemo s pola metra zabiti u prazan gol

Puno prometa, mala zarada. Svaki gol nas je određeni način pokopao. Puno je stvari koje nam se okreću, ali ne može to biti zauvijek. Moramo vratiti vjeru u sebe, rekao je trener Varaždina
Vidi originalni članak

Šesti prvenstveni poraz zaredom doživjeli su nogometaši Varaždina iako je trener Samir Toplak najavljivao pohod na sva tri boda protiv Šibenčana.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček za igrače Šibenika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Momčad Krunoslava Rendulića zabila je gotovo sve svoje šanse i na krilima Denija Jurića koji je postigao hat-trick stigla do slavlja. 

- Nije ništa novo kad kažem da u kontinuitetu igramo dobro. Imali smo i ponešto sreću u prvom dijelu, čak i dosta sreće jer su Varaždinci imali svoje prilike. Obrambeni i vezni red je odigrao vrlo kompaktno i domaćin je prijetio samo ubačajima s boka. Generalno, jako sam zadovoljan - rekao je Krunoslav Rendulić čija je momčad nakon slavlja protiv Rijeke povezala i pobjedu u Varaždinu. 

Varaždinski strateg Samir Toplak i Varaždinci već gotovo dva mjeseca su bez osvojena boda u prvenstvu. Posljednji put slavili su u Puli 13. rujna.

- Zaslužena pobjeda. To nema dileme. Gosti su svoje prilike zabili, a mi ne možemo s pola metra pogoditi prazan gol - komentirao je Toplak aludiravši na promašaj veznjaka Nevena Đuraseka u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela.

Đurasek je koncem prvog poluvremena nevjerojatno promašio prazan gol. Bila je to tragikomična situacija nakon koje se od muke uhvatio za glavu.

VIDEO: VARAŽDIN - ŠIBENIK 1-3 Ovo još niste vidjeli: Đurasekov promašaj za svjetske naslove, Jurić s tri gola srušio Varaždin!

Nakon poraza protiv Šibenčana Toplak je bio prazan i razočaran. 

- Puno prometa, mala zarada. Prvo poluvrijeme smo bili sterilni, no drugo smo otpustili kočnice, puno napravili i nemam im što zamjeriti. Svaki gol nas je određeni način pokopao. Puno je stvari koje nam se okreću, ali ne može to biti zauvijek. Moramo vratiti vjeru u sebe - zaključio je Toplak.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • potparol .at.fr 07.11.2020.

    druga liga

Komentiraj...
Vidi sve komentare