To je to što me zanima!

Real je najavio veliku vijest, navijači uvjereni: To je Mbappe!

Kylian Mbappe (25) godinama je san i velika želja realovaca, a očekuje se kako će Francuz u veljači presuditi i donijeti konačnu odluku o nastavku karijere
Vidi originalni članak

Real Madrid uzbudio je sve svoje navijače naizgled zagonetnom objavom na društvenim mrežama. Naime, "kraljevski klub" podijelio je objavu u kojoj je najavio veliku vijest koju će otkriti u petak, 2. veljače.

Mnogi obožavatelji madridskog kluba očekivali su kako je konačno došao taj dan kada će Real predstaviti dugo iščekivano pojačanje.

OSTAJE LI? Ancelotti: Modrić će sam odlučiti hoće li ostati u Real Madridu...

Kylian Mbappe (25) godinama je san i velika želja realovaca, a očekuje se kako će Francuz u veljači presuditi i donijeti konačnu odluku o nastavku karijere.

Podsjetimo, Mbappeu na kraju aktualne sezone istječe ugovor s PSG-om, a lani je obavijestio klub kako ne planira prihvatiti opciju produženja za još jednu godinu. Stoga postoji velika šansa kako će Mbappe ovog ljeta doista otići iz Pariza. 

Real objavu ipak nije posvetio Mbappeu

Ipak, Real misterioznu objavu na društvenim mrežama nije posvetio Mbappeu, već američkom tehnološkom gigantu HP-u, koji će postati novi sponzor kluba. 

NEUNIŠTIVI DUO Modrić smislio novi nadimak Toniju Kroosu. I oduševio sve

Fly Emirates ostat će glavni sponzor, dok će logo HP-a biti prikazan na rukavu Realovog dresa. Još nije poznato koliko će novca HP plaćati Realu za sponzorstvo, ali spomenimo kako Real već zarađuje 120 milijuna eura od Adidasa i 70 milijuna eura od Fly Emiratesa. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • SexyKitty17 03.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU4.FUN

  • DarioDario11 01.02.2024.

    Ne zna taj ni sam šta hoće! Boji se otići i pokazati koliko vrijedi ako uopće vrijedi za velike klubove! Lakše mu je ovako farmati jednu francusku ligu..25god a ništa napravio! Neće nikada ni biti do koljena Ronaldu i Messiju..

  • petar2222_1 01.02.2024.

    Mbapee vrime je, dođi u Split.... HAHAHAHAHAHA

Komentiraj...
Vidi sve komentare