To je to što me zanima!

Real već dva puta odbio 150 mil. eura za mladog Španjolca

Marco Asensio jedan je od najvećih mladih talenata u Real Madridu, a koliko ga Madriđani cijene govori i činjenica da su već za njega odbili dvije ponude od 150 milijuna eura
Vidi originalni članak

Marco Asensio veliki je talent Real Madrida, ali i svjetskog nogometa općenito. Ipak, ove je sezone za kraljevski klub startao u samo 19 od 32 utakmice te postigao šest golova.

Asensio je za Real potpisao 2014. godine. Prvo je ostatak te sezone ostao na posudbi u Mallorci, a zatim je i iduće sezone poslan na posudbu, ovaj puta u Espanyol

BRAND U KIJEVU Šuker: Španjolci dominiraju, pa gledajte samo Real i Atletico...

Prošle godine produžio je ugovor s Realom do 2023., a odštetna klauzula iznosi mu čak 700 milijuna eura. Da su za Asensija zainteresirani mnogi klubovi potvrdio je u četvrtak njegov agent.

- Real je dobio dvije ponude za Marca Asensija, do 150 milijuna eura, ali ih je klub odbio - rekao je Horacio Gaggioli te dodao - Pred njim je izvanredna budućnost. 

EKSKLUZIVNA REPORTAŽA U kampu Reala: Valdebebas je tvornica europskih šampiona...

- Možete pretpostaviti da ponude dolaze iz Engleske jer si to mogu priuštiti bez ikakvih problema. Mogu čak i podići iznos.

Međutim, po svemu sudeći Real ne planira prepustiti ovog 22-godišnjeg talenta tako lako, nakon što je tek dvije sezone odigrao za Madriđane.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • crowario 26.05.2018.

    Sad svaki k.....c vrijedi 150 mil

  • Pivski trbuh_1988 26.05.2018.

    Zakaj pišete gluposti?

  • 26.05.2018.

    nemaju ga zašto ni davat, domaći igrač (Španjolac), već sa 22 godine odličan igrač, lova im ne treba, s obzirom na današnje cijene boljeg ne mogu ni uzet a ni on nema zašto ić kad je već u najboljem klubu na svijetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare