Sport

Komentari 16

Real već dva puta odbio 150 mil. eura za mladog Španjolca

Real već dva puta odbio 150 mil. eura za mladog Španjolca

Marco Asensio jedan je od najvećih mladih talenata u Real Madridu, a koliko ga Madriđani cijene govori i činjenica da su već za njega odbili dvije ponude od 150 milijuna eura

Marco Asensio veliki je talent Real Madrida, ali i svjetskog nogometa općenito. Ipak, ove je sezone za kraljevski klub startao u samo 19 od 32 utakmice te postigao šest golova.

Asensio je za Real potpisao 2014. godine. Prvo je ostatak te sezone ostao na posudbi u Mallorci, a zatim je i iduće sezone poslan na posudbu, ovaj puta u Espanyol

Prošle godine produžio je ugovor s Realom do 2023., a odštetna klauzula iznosi mu čak 700 milijuna eura. Da su za Asensija zainteresirani mnogi klubovi potvrdio je u četvrtak njegov agent.

- Real je dobio dvije ponude za Marca Asensija, do 150 milijuna eura, ali ih je klub odbio - rekao je Horacio Gaggioli te dodao - Pred njim je izvanredna budućnost. 

- Možete pretpostaviti da ponude dolaze iz Engleske jer si to mogu priuštiti bez ikakvih problema. Mogu čak i podići iznos.

Međutim, po svemu sudeći Real ne planira prepustiti ovog 22-godišnjeg talenta tako lako, nakon što je tek dvije sezone odigrao za Madriđane.

Najčitaniji članci