To je to što me zanima!

Realovci zaglavili u zračnoj luci! Neugodan doček u Manchesteru uoči uzvrata u polufinalu LP

Benzema i Carvajal dobro su bili raspoloženi, dok Modrić i trener Ancelotti nisu bili oduševljeni što je klupski prijevoz Reala zakasnio skoro sat vremena do zračne luke u Manchesteru
Vidi originalni članak

Nogometaši Real Madrida stigli su u Manchester povodom uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka. 'Kraljevski klub' odigrao je 1-1 na Santiago Bernabeuu s Manchester Cityjem, tako da su visoki ulozi u uzvratu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, avantura na Otoku nije dobro krenula za madridski klub. Čak 40 minuta čekali su rezervirani prijevoz autobusom u zračnoj luci. 

GOSPODIN LUKA FOTO Modrić došao na utakmicu kćeri, pogledajte reakciju djece U SJAJNOJ FORMI PRED CITY Real se mučio, a onda je ušao Modrić: Španjolci ga ishvalili

Karim Benzema i Dani Carvajal bili su u dobrom raspoloženju dok su igrači Reala čekali autobus, dok trener Carlo Ancelotti nije bio oduševljen zbog čekanja.

Nezadovoljnom treneru pridružio se i Luka Modrić (37), koji nije izgledao oduševljeno dok su zvijezde Reala čekale zakašnjeli autobus. 

Autobus je nakon otprilike 40 minuta ipak stigao do zračne luke, a Real je krenuo prema hotelu. 

Real je brani naslov Lige prvaka, dok je City u lovu na prvi trofej u ovom natjecanju. Gol za 'kraljeve' u prvoj je utakmici zabio Vinicius, a za 'građane' Kevin de Bruyne.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • tgar 17.05.2023.

    Kako je razmažen Kraljevski klub. Nešu repku su carini li dva sata kad smo igrali protiv Engleza pa nije bila nikakva galama, Modrić se dobrano pogospodio,

  • David1Prometheus 16.05.2023.

    Neznam kaj je s ovim vozacima buseva u zadnje vrijeme tekme kasne po 20 min jer su zaspali ili kaj vec, evo i ovo nikad nisam cuo da vozac praznog busa kasni po igrace a inace on mora doc sat dva ranije igraci nesmiju cekat i kasnit..msm to je za zatvor..A za sutra bi lijevu ruku dao da Real rijesi tu plastiku, salje City i Pepa u ropotarnicu povijesti a u isto vrijeme se Real zapisuje za sva vremena zlatnim i srebrnim slovima kao vise od Kluba, nadrealna i metafizicka sila u povijesti i buducnosti, Mjerna jedinica za pobjednicki mentalitet i uspjeh.

  • ALLinONE! 16.05.2023.

    Guardiola ebiteimmamu

Komentiraj...
Vidi sve komentare