To je to što me zanima!

Rebićev suigrač mora platiti 16,5 milijuna € bivšem klubu...

Odlazak Rafaela Leaoa iz Sportinga bit će puno skuplji nego li što je to mladi nogometaš očekivao. Naime, nakon jednostranog raskiranja ugovora, morat će platiti penale Sportingu...
Vidi originalni članak

Prema navodima portugalskih medija, Međunarodna sportska arbitraža (CAS) presudila je u korist lisabonskog Sportinga u sporu s bivšim igračem tog kluba Rafaelom Leaom te će ovaj 20-godišnjak morati platiti 16.5 milijuna eura Sportingu zbog jednostranog raskida ugovora u ljeto 2018. godine.

Nakon što je bio žrtva napada nezadovoljnih Sportingovih navijača, Leao je po završetku sezone 2017/18. jednostrano raskinuo ugovor sa Spotingom te prešao u francuski Lille iz kojega je prošlog ljeta otišao u talijanski Milan za 35 milijuna eura.

DONIRAO BOLNICAMA U MILANU Ibra poručio: Ne ide korona na Zlatana, nego Zlatan na nju...

Sporting se žalio Međunarodnom nogometnom savezu (FIFA) smatrajući kako igrač "nije imao osnovanih razloga za raskid ugovora" te je zatražio financijsku kompenzaciju. No, FIFA je odbila Sportingovu žalbu pa se lisabonski klub obratio CAS-u koji je poništio FIFA-inu odluku i naložio Leau da mora obeštetiti svoj bivši klub.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • boww 19.03.2020.

    Hehe igraj,dobijes batina i jos moras platit.

  • raul69 19.03.2020.

    Uu ako se ovo obistini bome je nagrabusio..

Komentiraj...
Vidi sve komentare