To je to što me zanima!

Reina boluje od korone: 'Zrak nije prolazio, gušio sam se...'

Prvo sam imao groznicu, počeo sam kašljati i glava me "rasturala" kao nikad prije u životu. Bio sam umoran sve više i više. Ipak, najviše sam se uplašio kad su počeli problemi s disanjem, priča Reina
Vidi originalni članak

Španjolski je golman Pepe Reina (37) prije dva tjedna javnosti otkrio da ima korona virus. Nekoliko dana osjećao se loše, imao je simptome pa se testirao i bio je pozitivan. Zabrinuo je otočku javnost i sve ljubitelje nogometa, a sad je za talijanske medije odlučio opisati to grozno iskustvo.

- U izolaciji sam otkako sam uočio prve simptome korona virusa. Prvo sam imao groznicu, počeo sam kašljati i glava me "rasturala" kao nikad prije u životu. Bio sam umoran sve više i više. Ipak, najviše sam se uplašio kad su počeli problemi s disanjem. Trebalo mi je 25 minuta da dođem do daha. Kao da mi je grlo bilo zatvoreno i da zrak nije mogao proći - pričao je Reina za Corriere dello Sport pa dodao:

- Hvala Bogu, sad se osjećam puno bolje. Prvih sedam ili osam dana od dijagnoze proveo sam zaključan u sobi. Djecu sam maknuo od sebe, nisam im dao da ulaze u sobu kako se ne bi zarazila. Nekako smo to uspjeli izvesti supruga i ja i sad je situacija dosta bolja, oporavljam se - ispričao je Španjolac.

LOŠE VIJESTI Turci: 'Rüştü se bori za život, za sve je kriva supruga Isil!'

Reina je u zimskom prijelaznom roku iz Milana otišao u Aston Villu. Skupio je šest nastupa i primio 13 golova, ali sad mu nogomet nije na pameti, vodi veliku bitku sa zloglasnim virusom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Kranksvester 31.03.2020.

    Nisi ti momak nikada imao gripu, niti sezonsku alergiju, očito.. po pričama, kao da je prebolio rak pluća, a ne gripu sa fancy nazivom

Komentiraj...
Vidi sve komentare