To je to što me zanima!

Rennes je predstavio Majera: 'Puno trči i jako je pametan'

Igrao je u Ligi prvaka i Europskoj ligi za Dinamo, donosi nam i takvo iskustvo. Naša liga jako je drukčija od hrvatske, no on ima jako zanimljive tehničke kvalitete, rekao je tehnički direktor kluba
Vidi originalni članak

Lovro Majer je otišao u Francusku odmah nakon što je odigrao zadnju utakmicu za Dinamo, onu protiv Šerifa na Maksimiru.

U Francuskoj se odmah priključio Rennesu, koji ga je Dinamu platio 12 milijuna eura uz mogućih tri milijuna eura bonusa, a francuski klub brzo ga je predstavio:

- Nakon što je zasjao u HNL s najuspješnijim hrvatskim klubom, Majer će otkriti novu zemlju. Kod nas stiže na petogodišnji ugovor, a nosit će broj 21 - rekli su iz kluba, a onda ga je prokomentirao tehnički direktor Florian Maurice:

- On je veznjak, osmica ili desetka, jako kreativan. Može donijeti određenu kvalitetu s dodavanjima i osjećajima za igru, stvarima koje možda dosad i nismo imali. Puno trči i na ulazu je u prvu reprezentaciju. Igrao je u Ligi prvaka i Europskoj ligi za Dinamo, donosi nam i takvo iskustvo. Naša liga jako je drukčija od hrvatske, no on ima jako zanimljive tehničke kvalitete - rekao je Maurice pa zaključio:

- Jako pametan igrač. 

Dolazak je prokomentirao i Majer:

- Ovo je velik klub s velikim ambicijama. Mlada momčad puna talenta. Theophile (op. a. trenirao je u Rennesu) mi je govorio samo dober stvari o klubu, a naučio me i par riječi na francuskom. Mislim da je ovo savršeno mjesto i savršeno vrijeme da isprobam nešto novo. Jedva čekam upoznati navijače i zaigrati s novim suigračima.


 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 26.08.2021.

    Mislim ono Rennes, nećemo dugo čuti ništa o njemu

  • danko1471991 26.08.2021.

    Otisao u slabiji klub od Dinama, ali barem je liga jaca... Imat ce priliku igrati protiv najveceg Messija...

  • LM10nesjecam@se 26.08.2021.

    Covijek trci i razumije igru ,za 2 god igrac za top klub

Komentiraj...
Vidi sve komentare