To je to što me zanima!

Reyes vozio 200 kilometara na sat, automobil potpuno izgorio

Nogometaš je sletio s autoceste vozeći više od 200 kilometara na sat, pokazala je preliminarna istraga. Mercedes se odmah zapalio, a poginuli su Reyes i njegov rođak Jonathan. Drugi rođak bori se za život
Vidi originalni članak

José Antonio Reyes (35), poznati španjolski nogometaš, poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu prijepodne dogodila na cesti između Seville i Utrere, rodnog mjesta preminulog nogometaša.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši igrač Seville, Arsenala, Real Madrida, Atlética i Espanyola, među ostalim klubovima, sletio je s ceste na autocesti A-376 oko 11:40 sa svojim Mercedes Brabusom S550, automobilom koji ima 380 konjskih snaga, javlja Diario As. Vraćao se iz grada Almendraleje, gdje je imao trening s momčadi Extremadure.

Prvi rezultati istrage kažu kako je Reyes vozio više od 200 kilometara na sat! Udario je u nekoliko blokova desno od ceste, nakon čega se prevrnuo nekoliko puta. Automobil u kojem su bili i igračevi rođaci, Jonathan Reyes i Juan Manuel Calderón, odmah se zapalio.

>>> Upozorenje: video može biti uznemirujuć (izvor: Antena3).

Vozač José Antonio i Jonathan, koji je sjedio na stražnjem sjedalu, iza vozača, preminuli su na mjestu nesreće, a suvozač Calderón uspio se izvući iz gorućeg auta sa 60 posto opeklina. Iako su prve informacije govorile da je podlegao ozljedama, preživio je. Prebacili su ga u bolnicu u Sevilli gdje mu je stanje vrlo ozbiljno.

PRIČA JOSEA ANTONIA REYESA Jedva je govorio, postao član 'Nepobjedivih' i 5 puta uzeo EL

Gradsko vijeće Utrere proglasilo je dva dana žalosti pa će sve zastave biti spuštene na pola koplja.

- Zaprepašten sam ovom tužnom viješću. Nestao je život osobe koja je bila mlada i imala obitelj - rekao je gradonačelnik Utrere José María Villalobos.

>>> Upozorenje: video može biti uznemirujuć (izvor: Antena3).

José Castro, predsjednik Seville, rekao je kako će u nedjelju lijes s tijelom preminulog nogometaša biti izložen u nedjelju na stadionu Sánchez Pizjuán od 16 do 21 sat za svakoga tko mu želi odati posljednju počast.

Sućut je, među ostalima, izrazio i Hrvatski nogometni savez.

Lokacija mjesta nesreće:

Idi na 24sata

Komentari 142

  • Perica12 02.06.2019.

    To je ono kada misliš da ako imaš novaca sve znaš i možeš. Na takvom mjestu sa takvim autom svako tko zna prosječno voziti može proći sa više od 200 Km/h. To ne pišem zato što tako treba raditi ili što to odobravam ali koliko nesposoban moraš biti da sletiš sa ceste pri tim uvjetima. I kakav je to Brabus koji ima manje konja od tvorničkog auta? Da se novinar malo informira?

  • danijel23 02.06.2019.

    200 kmh sa s klasom ne osjetis i automobil se lako kontrolira i lagano stane, ovo je u pitanju neka nepaznja ili je ulovio rub ceste i prestrasio se... Nazalost treba paziti ako vec divljas i divljat tamo di smijes...a ovaj brabus ako je brabus nema 350 ks nego preko 500

  • Pingo58 02.06.2019.

    Svi žale kako je poginuo a ustvari treba žaliti one koje je radi svoje vožnje ubio!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare