To je to što me zanima!

Rijeka dobila sjajan ždrijeb u Kupu, stižu Labrović i Ampem!

U nedjelju se izgubilo od Dinama, ali već ponedjeljak (Dan žena) bio je daleko bolji za sve kojima je Rijeka na srcu jer ju je i pomazio ždrijeb polufinala Kupa koji brani i najava ljetnog mercata
Vidi originalni članak

Navijači Rijeke u ponedjeljak su razveseljeni s dvije lijepe vijesti: u polufinalu Kupa igrat će protiv pobjednika para Oriolik-Istra, a nakon što na kraju ove sezone u Dinamo ode Ivan Nevistić (22) konkurenciju među riječkim golmanima ojačat će Nediljko Labrović (21).

Riječani su branitelji Rabuzinovog 'Sunca' koje su osvojili dvije godine zaredom, a i ove im se sezone upravo Kup sve više nameće kao najizgledniji (moguće i: jedini) put za plasman u Europu.

POGLEDAJTE VIDEO: Rijeka bijelih snova

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako kao gosti prođu Istru ili Oriolik onda će ih u finalu čekati jedna od ove tri momčadi: Dinamo-Hajduk/Gorica. Dakle, krema hrvatskog nogometa tj. klubovi koji će i na kraju biti vrh HNL-a.

A činjenica je kako je Riječanima ždrijeb polufinala bio baš izrazito naklonjen i da je svakome jasno kako su veći izgledi za plasman u finale preko Istre ili Oriolika, a ne preko Dinama, Hajduka ili Gorice.

RIJEKIN JUNAK Murić: Bjelica se uvijek dere i prigovara, nije to ništa novo...

Istra i Oriolik svoj četvrtfinalni dvoboj igraju 17. ožujka, a pobjednik onda Rijeku dočekuje u Puli ili Oriovcu 31. ožujka. Navijači će za Bijele moći navijati pred svojim TV ekranima, uz izravni prijenos na Hrvatskoj nogometnoj televiziji.

Labrović umjesto Nevistića

Odlična vijest stigla je i sa Šubićevca tj. Rujevice. Nije službena, ali jest 'off the record' potvrđena: sjajni Šibenikov vratar Labrović od sljedeće sezone branit će za Bijele.

DOJMOVI TRENERA Tomić: Prespavali smo 30 min.; Mamić se okreće EL i Spursima: Idemo tamo uživati i pobijediti

Nevistić je već potpisao za Dinamo pa je do kraja ove sezone u Rijeci zapravo na posudbi. U rujevičku blagajnu za taj transfer 'sletjet' će milijun i pol eura, a Labrovića će Rijeka iz Šibenika dovesti - bez odštete.

Mladom golmanu istekom ove sezone ističe i ugovor sa Šibenikom i utrčat će u ionako već jaku konkurenciju za 'Ri jedinicu' s Andrejom Prskalom i Davidom Nwolokorom.

A nije nemoguće da istim putem kao Labrović krene još jedan šibenski dragulj, ganski 'krilni' napadač Prince Ampem (22) koji će, također na ljeto biti slobodan igrač i sigurno bi predstavljao odličnu investiciju kluba čijom sportskom politikom već gotovo cijelo desetljeće odlično dirigiraju Srećko Juričić i(li) Ivan Mance.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Rocco prchh 09.03.2021.

    Glup članak totalno - naslov sugerira jedno a istina je sasvim deseta .Mozda , nije nemoguće, off the record.... I sl.Prazne priče!

  • frane555 08.03.2021.

    Pa vi već slavite finale a nemožete ni Varaždin pobjedit ha ha ha šaka j--a

  • 08.03.2021.

    Ima li novosti o doticnome kmecavcu?kako je prezivo sto mu je ponisten gol?

Komentiraj...
Vidi sve komentare