To je to što me zanima!

Rijeka dogovorila TV prijenos za PAOK, Grci opasno podcjenjuju!

Uzvrat play-offa Konferencijske lige užario je Kvarner. Bude li Tomić imao trio Murić-Drmić-Abass na raspolaganju, dosta sporovozna grčka obrana mogla bi imati sto problema na sjeveru hrvatskog Jadrana
Vidi originalni članak

Četvrtak 20:00, Rujevica: Rijeka - PAOK. Još je jako malo ostalo do utakmice koja će umnogome odrediti ostatak Rijekine sezone 2021/22. Ne toliko financijski jer 'bijeli' su na stabilnom tlu (premda bi plasman u skupinu donio jako lijepi 'boost' od preko 4 milijuna eura) koliko u sportskom smislu i definiranju igračkog kadra za sezonu tj. eventualnih prodaja i kupnje igrača do kraja 'mercata'.

POGLEDAJTE VIDEO: Rijeka bijelih snova

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kad smo već kod toga, navijači već u srijedu mogu očekivati 'poklon' uoči uzvrata play offa Konferencijske lige s Grcima. Na Rujevicu stiže jako poznato ime, još jedan igrača koji bi (s vremenom) trebao prostor pred Prskalom, Zlomislićem ili Labrovićem napraviti zonom u kojoj za protivnike 'nema letenja'.

A za promjenu, navijači Rijeke i milijuni ljubitelja nogometa u cijeloj Hrvatskoj - već sad znaju gdje će u četvrtak moći gledati utakmicu Rijeka vs PAOK! Baš kao i meč iz Soluna tako će i ovaj iz Rijeke moći gledati na: RTL-u.

NEMA SLIKE, NEMA TONA Mišković: Ne mogu vjerovati da nijedna TV neće platiti prijenos! Doznajemo o kojoj se cifri radi

Podsjetimo, tko zna što bi bilo prije tjedan dana da Damir Mišković najprije nije žestoko srušio cijenu prijenosa za hrvatske TV kuće (na 12 tisuća eura), a kad ni to nije bilo dovoljno: medijskim putem tj. izjavom za 24sata iz Grčke prodrmao hrvatsku nogometnu javnost:

- Ne mogu vjerovati da nijedna nacionalna televizija ne može naći interes i ne posebno veliku sumu novca da navijačima Rijeke i ljubiteljima nogometa u Hrvatskoj omogući prijenos utakmice hrvatskog kluba u Europi, i to play-offa Konferencijske lige - pričao nam je Mišković iza podneva na dan prve utakmice.

Nenormalno je da bez ugleda i težine (glasne) riječi predsjednika kluba i dopredsjednika nacionalnog saveza, nakalemljene na ogromne napore klupskih djelatnika (prije svih direktora Luke Ivančića), ne bi bilo prijenosa toliko važne europske utakmice hrvatskog kluba, ali... I to je naša Hrvatska.

Da HRT, koja godišnje troši 1.4 milijarde kuna hrvatskih građana i koja je javni servis, vlasništvo Republike Hrvatske, dakle: svih nas, nije imala 90.000 za prijenos europske utakmice hrvatskog kluba. Ili ih nije htjela potrošiti na Rijeku.

Rujevica je već danima mjesto za koje je lako predvidjeti kako će biti premalo za sve koji žele na tribine. Istok je rasprodan, a još je malo mjesta ostalo na zapadu i sjeveru. Klub je navijačima opet pomogao i suradnjom s klinikom Medico u kojoj se mogu testirati na Covid-19 za samo 70 kuna.

Grci (tj. grčki mediji) dosta su bahati u najavi uzvrata. Konstatacija koju prenose javnosti je ova: 'Rijeka je momčad niske razine. Istina, PAOK je star i limitiran, ali niska kvaliteta Rijeke definitivno nam daje pravo vjerovati u prolaz u uzvratu u Hrvatskoj'.

Pa normalno da PAOK ima pravo na optimizam sa budžetom od 80 milijuna eura u odnosu na Rijekinih desetak?!

ŠIBENIK ANTE PORTAS Rijeka ima ludi ritam utakmica, a neki ne žele napustiti klub ni u ludilu! Jedan igrač ide u Italiju

Goran Tomić sigurno neće moći računati na Labrovića i Stanića, male su šanse da na raspolaganju bude Smolčić, a ostali eventualni izostanci iskristalizirat će se nakon testiranja (obavljeno u utorak navečer) i treninga u utorak i srijedu.

Za početak: samo da se od 1. minute na travnjak može poslati trio Murić-Drmić-Abass i da Pavičić i ostali iz veznog reda uoče kada ti majstori krenu u sprint pa im gurnu loptu u prostor... Dosta sporovozna grčka obrana mogla bi imati sto problema na Kvarneru.

Nek' poteče: Rijeka bijelih snova!

 
Idi na 24sata

Komentari 113

  • biberrr 26.08.2021.

    Hajduk,Osijek i Dinamo su kiksali u Europi,nadajmo se da Rijeka neće. Samo s Dinamom u EL nemamo nikakve šanse za Top 15,ako Rijeka uđe u ECL postajemo vrlo konkurentni.

  • biberrr 26.08.2021.

    Buđet i vrijednost igrača ne znače puno na terenu,to je najbolje pokazao Sheriff jučer. Rijeka je gazila i puno jače klubove od PAOKa. Prvu je Rijeka igrala bunker,pa Grci misle da će tako biti opet.

  • EmilCandor 26.08.2021.

    Drzi se Rijeko! Mozete vi to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare